Burduf de etansare - Montaj și Reparatii

Un burduf de etanșare se montează la rampele de egalizare întâlnite la depozite, supermarketuri, centre de distribuție, fabrici s.a. Are rol de protecție în momentul în care poarta de acces este deschisă, căci împiedică schimbul de aer între interiorul clădirii și mediul exterior în timpul încărcării sau a descărcării.

burduf de etansare
Burduf de etanșare

Burduful de etanșare ofera o protecție importantă mărfurilor împotriva factorilor meteorologici nedoriți, a ploii, zăpezii, vânturi cu praf...

Realizăm reparații de înlocuire a cortinei deteriorate la aproape orice burduf de etanașare.

Materialul utilizat pentru înlocuirea de cortine uzate, utilizate la orice burduf de etanșare produs de noi este materialul de prelată din PVC. Cortina PVC are o lățime de 3 m și grosimea 3 mm. Pe ambele părți are culoarea neagră. Este construită cu insertii textile, aceasta pentru o durată de viață îndelungată.

Cum să te țină mai mult un burduf de etanșare...

Desigur că suntem disponibili pentru contractele de service pentru mentenanța acestor burdufuri de etanșare. Sunt instalații și echipamente de care depinde în mare măsură ritmicitatea transporturilor și aprovizionarea. Și totuși, cum putem să le exploatăm astfel încât să burdufurile să fie mai rezistente!? Să avem cheltuieli cât mai mici, căci orice cost se va regăsi în prețul produselor pe care le cumpărăm.

Vă oferim mai jos câteva sfaturi de exploatare. De fapt, sunt informații de bun simț și pe care vi le punem la dispoziție cu cea mai mare plăcere. Și nu uitați: Dartech vă oferă cele mai bune servicii!

Programați timpii necesari de încărcare-descărcare

Este poate unul dintre cele mai importante sfaturi pe care vi le putem da. Adică programați operațiile de încărcare-descărcare ale camioanelor astfel încât să nu existe grabă. Dacă personalul de manevrare se va simți sub presiune, dacă va simți că stă cineva tot timpul cu ochii pe el pentru a încărca/descărca mai repede, există riscuri mari de accidente.

Pe lângă accidente, acestea fiind pagubele cele mai serioase, căci viața unui om este neprețuită, vor apărea și pagubele materiale. Manevranții de stivuitoare vor simți presiunea și vor lovi din greșeală burdufurile de etanșare. Atunci când te grăbești apar și cele mai nefericite situații. Din experiență vă putem spune că aproape fiecare burduf de etanșare a fost rupt din neatenție. Din grabă.

Cea mai bună soluție de a evita astfel de necazuri este aceea de a vă programa cu lejeritate timpii de încărcare sau descărcare din camion. Pe lângă lipsa accidentelor nu va avea de suferit niciun burduf de etanșare.

Mențineți curățenia și ordinea

Mizeria la locul de muncă a fost întotdeauna unul dintre factorii de risc de accidente. Veți spune, bine, ce legătură are asta cu siguranța unui burduf de etanșare? Păi tocmai aici este ideea. Materialul din care este realizat burduful de etanșare, dacă va fi mereu murdar, mereu va fi frecat „din greșeală” de către motostivuitor, cu atât mai repede se va deteriora.

Statistic vorbind, la locurile de muncă bine organizate, fără mizerie, acolo se produc cele mai puține accidente. La fel, copertina din material de prelata PVC a burdufului de etanșare, menținând-o curată veți mări durata de viață a acesteia.

Efectuați la timp lucrările de mentenanță

Orice burduf de etanșare dacă este îngrijit va avea o durată de exploatare mai mare. Căutați să schimbați la timp garniturile de la instalațiile aferente rampei dvs de încărcare. Protejați-vă întreaga instalație de intemperii, asigurați sisteme care să împiedice apa sau zăpada să ajungă la burduf, la sistemele hidraulice. În general feriți piesele componente ale rampei de umezeală.

În general condițiile meteorologice nefavorabile sunt cei mai mari inamici ai oricărei instalații. Tocmai de aceea este util să efectuați lucrările de întreținere atunci când sunt programate. Astfel, echipamentele dvs vor lucra mereu la capacitatea pentru care au fost proiectate.

Iar burduful de etanșare, împreună cu tot ansamblul instalației de încărcare/descărcare va fi mai rezistent în timp.

Vă interesează acest produs?
Sunați-ne la 0724.023.405

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram