Perdea PVC pentru camera frigorifca

perdea PVC camera frigorifica
Perdea din PVC la intrarea într-o cameră frigorifică

Perdeaua din benzi PVC pentru camere firgorifice este realizată din materiale rezistente la temperaturi scazute -30 sau -60 0C, cu o suprapunere de minim de 30% a fasiilor.

Are rolul de a crea un ambient cu temperatura constantă. Astfel, rezultă o economie de energie si o viata mai lunga a aparatelor de racire.

In momentul manipularii marfurilor din camerele frigorifice,  aerul rece intra in contact cu aerul cald, astfel se creeaza condensul. Acesta, ajungand in camera frigorifica se depune sub  forma de gheata. Astfel poate afecta sistemul de racire si chiar calitatea produselor.

Pentru a preîntâmpina aceasta problema, vă recomandăm să montați perdele din fasii pvc.

Prin utilizarea de perdea din fasii pvc veti economisi resurse. Materialul din PVC transparent fiind termoizolant, chiar si in timpul unui trafic mare in aceste zone, veti avea temperaturi constante. În plus, o perdea din fâșii din PVC transparent are și rol de protecție microbiologică.

Perdea pentru masina frigorifică

perdea masina frigorifica
Perdea din PVC transparent la intrarea unei masini frigorifice

Perdeaua PVC pentru masini frigorifice este realizată și ea din benzi rezistente la temperaturi scazute, cu o suprapunere de minim de 30% a fasiilor. Materialul perdelelor este de calitate inalta si se preteaza in orice industrie alimentara. Nu afecteaza alimentele sau alte produse prin contactul direct cu acestea. Are proprietatea de food-contact.

Perdeaua montată la o masină frigorifică are rolul de a mentine temperatura in interior pe toata durata manipularii marfurilor. Aceasta vă ajuta sa economisiti combustibil. Poate fi montată atat pe masini frigorifice cat si obișnuite.

Perdeaua pentru masini frigorifice poate sa fie fixa sau mobila. Are un sistem de prindere realizat din otel inoxidabil sau aluminiu.

Perdeaua mobila are avantajul pentru ca putem realiza spatiul de racire mai mic sau mai mare in functie de cantitatea de marfa transportata.

Acesta ajuta la o mai mare economisire de combustibil in cazul transporturilor de cantitate de marfa mai mica, prin tragerea perdelei la jumatatea masini. Sistemul este realizat pe sistem de sine C-Rail Vasel Ltd.

Vitrine frigorifice

vitrina frigorifica cu perdea PVC
Perdea PVC la vitrina frigorifica

Pemite accesul foarte usor catre produse. Perdeaua PVC are rolul de a economisi energie si de a nu mai raci si zonele de langa vitrine, aceasta racoare in zona de vitrine frigorifice o simtim de fiecare data cand mergem la cumparaturi.

Perdeaua ajuta ca acele zone sa nu mai fie zone friguroase. Ajuta si la păstrarea condițiilor de valabilitate ale produsele deoarece acesta creaza o temperatura constata in vitrine si nu se pierde temperatura in exterior.

Perdeau pentru vitrine firgorifice se poate monta cu sistem special creat pentru vitrine din plastic sau la cerere se poate realiza prindere din aluminiu.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram