Perdea pentru protectie UV sudura

perdea sudura
Perdea PVC protecție la sudură

Perdeaua este realizată din fâșii de PVC special care filtreaza razele ultraviolete produse de flama aparatului sau a robotului de sudura.

Riscul venit din partea flamei sau scânteii puternice care conține o emisie de raze ultraviolete nu poate fi neglijat. Astfel, vederea pe ansamblu poate fi afectată, apar afecțiuni grave ale globului ocular.

Pentru a evita aceste afecțiuni pentru personalul care nu sudează, dar se află în imediata vecinătate, se impun măsuri de protecție specială. Operațiunile de sudura se execută în zone special delimitate, așa numitele box-uri de sudură, fixe sau mobile.

Delimitarea se realizeaza prin pedele din fasii pvc speciale certificate DIN EN ISO 25980. În mod evident, prin respectarea acestora se realizează protejarea personalului din zonă.

perdele PVC
Zona de protectie realizata cu perdea din fasii PVC

Riscul arsurilor la nivelul pielii este și el destul de mare. Muncitorii care sudează au obligația de a purta echipament de protecție. Dar persoanele din jur pot fi afectate. Dacă sudura se realizează într-un spațiu unde pereții au proprietăți de reflexie, atunci pot apărea arsuri. Existența emisiilor de raze ultraviolete și apropierea de aparatul de sudură sunt cauzele care provoacă arsuri.

Pentru a se diminua cât mai mult până la eliminarea totală a acestui risc se folosesc perdele din fâșii de PVC cu proiprietăți speciale. Dartech L&L pune la dispoziția tuturor firmelor interesate perdele de protecție de acest tip. Ele sunt de calitate germană și respectă toate standardele în vigoare.

Tipuri de perdele din fâșii PVC disponibile

Perdeaua de protecție se poate realiza în funcție de dimensiunile rolei după cum urmează:
  • lățimea rolei de 200 mm, grosimea de 2 mm, culoarea roșie;
  • lățime rolă de 300 mm, cu grosime 2 sau 3 mm, verde inchis;
  • lățime rolă 300 mm și grosime 2 mm, bronz inchis;
  • Latime rola 570 mm cu grosime 1 mm Rosu,Verde si Bronz inchis.

Vă interesează acest produs?
Sunați-ne la 0724.023.405

Vezi o galerie de imagini cu perdeaua PVC de protecție UV la sudură

→ Caută produse și în magazinul nostru online. Profită de reduceri!

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram