Noutăți de la Dartech PVC

Închidere terasă la Săcălaz; folie cristal, aluminiu și fermoar

Folosim folia cristal pentru închiderea teraselor așa cum se vede în imaginile de mai jos. Terasa se poate închide total și aceasta se adună pe un tambur închis într-o casetă din aluminiu. Acționarea se face prin intermediul unei mici manivele. Ușa este de fapt un decupaj în folie (PVC transparent) și se închide prin intermediul unor fermoare.

PVC transparent inchidere tersa la Sacalaz
inchidere terasa la sacalaz
terasa cu folie cristal la Sacalaz

După cum se poate observa, practic s-a extins spațiul locuibil. În terasa astfel închisă funcționează un televizor, sunt aparate electrocasnice, ghivece cu flori la adăpost de temperaturile extreme. Se poate lua masa fără nicio discuție și puteți să vă primiți musafirii. Lucrări executate de Dartech din Timișoara. Pentru relații și comenzi folosiți telefonul 0732.134.030 (atinge pentru efectuarea apelului) sau e-mail office@dartech.info (atinge pentru trimiterea unui mesaj).

Perdea pentru -20 grade si prelata pentru camion

perdea PVC depozit frigorific
Perdea realizată pentru depozit frigorific (zona de congelare la Geraico) care asigură izolarea termică pentru temperaturi de până la -20 grade Celsius.
prelata pentru camion
Prelata din PVC pentru camion utilizata la protejarea transportului prin oras. In cazul anumitor materiale este intrzis transportul fara prelata de protectie. Pentru a vedea si altă imagine apasa aici

Perdea din benzi de PVC transparent

Perdea diin benzi de PVC transparent
Perdea diin benzi de PVC transparent detaliu de executie
Perdea diin benzi de PVC transparent cu vedere din exterior, detaliu de executie și erdeaua văzută din interior
perdea din benzi de pvc transparent

O nouă lucrare de la Dartech L&L. Perdeaua din benzi de PVC transparent. Este soluția ideală pentru a delimita spațiul de mediul exterior. Dar nu numai, este foarte avantajoasă și dacă este montată în interiorul unei hale de producție. În loc de ușile clasice se poate folosi cu succes această perdea.

În plus, PVC-ul transparent are și excelente proprietăți izolatoare termic. Vhiar dacă este făcută din benzi (fâșii) reține aerul cald în timp de iarnă și pe cel răcoros în timpul verii. Astfel se obțin economii la plata facturilor cu energia.

Acets material (cunoscut și sub denumrea de folie cristal) este moale și are proprietăți de „food contact”. Adică este liber de ftalați, un element considerat toxic pentru sănătatea omului și interzis în UE.

Exemplu de terasă închisă cu PVC. Ideală pentru relaxare

Dartech Timișoara execută lucrări de închidere a teraselor cu folie cristal. Astfel, puteți să vă bucurați de întâlnirile cu prietenii sau medele în familie într-un interval de timp mult mai mare. A venit toamna. Aerul rece și viitoarele ploi nu vă vor mai ține în casă. În plus, materialul din PVC transparent este un bun izolator termic. Terasa în anasmblul ei este astfel construită încât să o puteți închide sau deschide după preferințe.

PVC transparent - vizibilitate
Puteti închide sau deschide
Întreținere ușoară

Închidere terasă cu folie cristal: Puiu Bănățeanul

Folia de PVC transparent își dovedește eficiența la toate terasele. Practic le prelungește durata de funcționare. In același timp protejează clienții la curenții de aer sau traficul microbian. Mai multe...

inchidere terasa Puiu Banateanul
inchidere terasa cu folie cristal

Uși batante de la Dartech L&L din Timișoara

usa batanta
usa batanta

Ușile batante își găsesc utilitatea extraordinară nu doar în halele de producție obișnuite, ci și în HoReCa. Sau poate mai ales la restaurante si cafenele.

Închipuiți-vă ce chin ar fi pe ospătari să meargă mereu intre bucătărie și sală, cu grija de a închide ușa după ei...

Folie din PVC pentru protecția mobilierului

Pandemia a adus schimbări evidente în industria HoReCa. Cele mai multe sunt destinate, evident, protecției personalului și a oaspeților. Însă, iată, folia din PVC moale și transparent este utilă incusiv la protejarea mobilierului din lemn.

O astfel de folie așezată peste o masă din lemn, de exemplu, protejeză fibra acestuia de a fi depozitar de germeni, microbi, etc...

fata de masa din PVC transparent
Fata de masa din PVC transparent
detaliu folie cristal
detaliu cu folie cristal - protectie mobilier

Protecția cu perdea PVC a unui depozit de cereale împotriva păsărilor

perdea PVC transparent Euragricola
Perdea din PVC transparent la intrarea intr-un depozit de cereale
perdea PVC transparent

Perdeaua din PVC este un mijloc mai economic, mai eficient impotriva pasarilor care „ataca” depozitul de cereale. In imagini exemole de la Euragricola din Boldur, judetul Timis.

Astfel, în loc de benzi cu țepe sau tunuri ipotriva pasarilor, perdeaua PVC este si mai eleganta si mai eco...

Mai multe informatii

Închideri de terase și chioșcuri cu folie PVC


Folia din PVC transparent este la mare căutare, mai ales acum că restricțiile au început să se ridice. Astfel, ponderea lucrărilor de închidere de terasă a devenit o parte mai mare din timpul nostru de producție. Clienții noștri din cartiere rezidențiale își cresc astfel spațiul locuibil, adaugă valoare imobiliară locuințelor lor.

inchidere terasa cu folie PVC transparent
inchidere terasa cu PVC transparent
inchidere terasa cu folioe din PVC
detaliu cu folia cristal
vedere de ansamblu terasa cu PVC transparent
vedere de ansamblu

Imagini de detaliu de la o altă lucrare din categoria închiderilor de terase. Observați amplitudinea primită de spațiu prin folosirea PVC-ului transparent.

Dartech Timisoara va ajută să creșteți gradul de utilizare al spațiului dvs. Închiderea de terase cu PVC transparent este una dintre metodele prin care aveți mai mult spațiu de recreere la dispoziție. PVC-ul are proprietăți excelente de izolare termică și fonică...

Prelate din PVC pentru protecție

prelata din PVC pentru camion

Dartech Timisoara execută o gamă diversă de prelate din PVC pentru protecția încărcăturii. Prelatele noastre sunt ideale pentru a vă feri transportul de intemperii.

Totodată, cu prelate de la Dartech vă feriți încărcătura de privirile indiscrete.

Producem prelate la comandă pentru camioane, remorci, utilaje agricole... Oferim și service, le reparăm sau lipim pe cele care au suferit stricăciuni.

Închideri de terase-chioșcuri

inchidere terasa cu PVC transparent
folie PVC cristal inchidere terasa

Folia din PVC cristal se poate rula pentru protectie la vreme nefavorabilă. Izolare termică excelentă. Similar pentru terase, balcoane, spații comerciale...

Prelate protecţie ambarcaţiuni

Protejaţi-vă bărcile și echipamentele de vacanță, treceți-le în modul staționar cu prelate produse de Dartech Timisoara. Aveți mai jos câteva fotografii, în așteptarea concediului...

prelate pentru bărci realizate de Dartech Timisoara

Prelate pentru camioane și remorci

Orice afacere a fost mică la început. Dartech L&L oferă transportatorilor prelate din PVC sau poliplan. Protejați-vă marfa, protejați transportul de priviri indiscrete!

prelata pentru camion
prelata pentru camion, detaliu din spate
prelata PVC

Închideri de terase

În imaginile de mai jos vă arărăm cum se extinde spațiul prin închiderea terasei. Cu o folie din PVC transparent puteți obține o valorificare superioară a spațiului dvs. Folia cristal vă oferă avantaje de luat în seamă:

  • bună izolatoare termic;
  • împiedică tranzitul microbian;
  • oprește curenții de aer.
inchidere terasa cu folie PVC transparent
detaliu cu folia pvc transparent
perdea folie PVC

Perdea din PVC pentru ateliere

Mai jos aveți două iamgini cu perdele din benzi de PVC transparent montate la ateliere de service auto din Timisoara si Lugoj. Se face pregătirea pentru trecerea la vremea caldă...

perdea din PVC fasii
detaliu perdea benzi PVC
Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram