Usi Batante cu Folie PVC

Ușile batante cu foliePVC de la Dartech oferă soluția ideală pentru spațiile industriale care necesită un tranzit intens de persoane și utilaje. Inspirându-se din eficacitatea perdelelor industriale din fasii PVC, aceste uși sunt proiectate pentru a îmbunătăți fluxul de lucru și a menține condiții optime de temperatură și curățenie.

Beneficiile cheie ale ușilor batante cu Folie PVC

  • Reglare Termică Eficientă: Materialul PVC de înaltă calitate minimizează pierderile de căldură și contribuie la economii semnificative în costurile de încălzire și răcire.
  • Protecție Împotriva Intruziunilor: Aceste uși previn intrarea fumului, prafului și a animalelor mici, menținând un mediu de lucru curat și sigur.
  • Flexibilitate și Durabilitate: Disponibile în grosimi de 4.0, 5.0, sau 7.0 mm și personalizabile după dimensiuni specifice, ușile batante cu folie PVC se adaptează nevoilor diverse ale spațiilor industriale, garantând o durată lungă de viață și întreținere minimă.
Descarca fisa tehnica

Aplicații Diverse și Eficiență Energetică

Recomandate pentru utilizare în porțile și ușile de hală industrială, atât în exterior cât și în interior, ușile batante cu folie PVC se adresează companiilor care vizează optimizarea accesului și protecția împotriva zgomotelor, prafului, umezealii, și variațiilor de temperatură. Prin implementarea acestor uși, se poate obține o reducere considerabilă a cheltuielilor cu energia electrică, dovadă fiind popularitatea lor în spațiile comerciale din SUA.

Sistemul de Montaj Inovativ DarFlex

Introducerea sistemului DarFlex marchează un moment important în industria ușilor batante din România. Dezvoltat de Dartech L&L, acest sistem sub formă de kit facilitează un montaj rapid și simplu, fără a necesita competențe tehnice avansate. Având la bază o folie PVC transparentă și un mecanism eficient de fixare, DarFlex promite o instalare eficientă și o utilizare ușoară. Pas cu Pas: Montajul Simplificat
  • Fixarea în Dibluri: Asigură o bază solidă pe orice tip de perete.
  • Fixarea în Balamale: Garantează mobilitatea și rezistența ușii.
  • Montajul Final: Ușor de realizat, evidențiind accesibilitatea și practicitatea sistemului DarFlex.

Ușile batante cu folie PVC de la Dartech sunt mai mult decât o simplă soluție de acces - ele reprezintă o investiție în eficiența și securitatea spațiului tău industrial. Cu avantajele lor evidente în termeni de control termic, protecție și ușurință în instalare, aceste uși se dovedesc a fi alegerea optimă pentru orice mediu industrial modern.

Lucrari realizate

Pentru detalii despre produse, montaj, și pentru a plasa comenzi, ne puteti  contacta direct la +40.732.134.030 sau +40.371.188.407. sau completand formularul de mai jos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Echipa noastră este gata să vă asiste și să vă ofere soluțiile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți eficiența spațiilor dumneavoastră industriale.
Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram