Vitrina frigorifica – perdea din PVC transparent

perdea pvc vitrina frigorifica
Perdea PVC transparent pentru vitrina frigorifica

Perdeaua pentru vitrina frigorifica este realizată din fasii PVC transparent, material care permite accesul foarte ușor către produse.

Perdeaua este termoizolantă și astfel se obține economie de energie. Folosind un astfel de accesoriu pentru magazinul dvs veți avea econimii la factura de energie. Este mult redus schimbul de căldură între spațiul cu alimente propriu-zis și cel înconjurător.

Veți constata că zona din imediata vecinătate nu mai este răcoroasă, așa cum observăm când mergem în anumite magazine alimentare. (Din acest motiv simțiți răcoare, se pierde energie, se răcește și spațiul înconjurător vitrinei. Inutil...)

Un alt motiv pentru care vă recomandăm să folosiți o perdea din PVC transparent este acela al protecției față de insecte și microbi. Perdeaua se interpune ca o barieră între gâze și musculițe și protejează alimentele de la contaminare.

Mai mult, perdeaua din PVC transparent pe care vi-o pune la dispoziție Dartech este realizată din materiale food-contact. Acestea sunt acele materiale, agreate și impuse de către Uniunea Europeană, care la contactul cu alimentele nu transmit agenți chimici.

→ Vă recomandăm: Perdeaua PVC și proprietatea de food contact un articol ce reliefează utilizarea PVC-ului transparent pentru o vitrina frigorifica. Și nu numai, sunt prezentate și alte situații...

Utilizarea PVC-ului la frigorifice

Vitrina frigorifica este un element de civilizație. În zilele noastre niciun magazin alimentar nu ne-am putea închipui că ar putea să existe fără un astfel de accesoriu. Ba dimpotrivă, însăși legislația în vigoare interzice ca un magazin alimentar, fie el cât de mic să nu aibă vitrina frigorifica.

vitrina frigorifica
Vitrina frigorifica cu perdea PVC transparent

Perdeaua se montează cu un sistem special creat pentru vitrine. Puteți alege să fie din plastic sau (la cerere) vă putem realiza un sistem de prindere din aluminiu.

Vă interesează acest produs?
Sunați-ne la 0724.023.405

Suntem distribuitori Sauleda
Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram