Despre noi

Grupul DarTerch este cel mai mare distribuitor de Role și Coala PVC, Covoare Cauciuc si producator de perdele din benzi PVC. De asemenea producem usi batante cu coala PE. Suntem cei mai importanți din Sudul Europei.

Ne dezvoltăm continuu și avem o bază de date cu clienți și distribuitori. Suntem într-o permanwntă dezvoltare si extindere a serviciilor si produselor noastre din PVC, folie cristal, prelata si poliplan.

Cheia succesului:
  • preturi rezonabile
  • produse de inalta calitate
  • fiabilitatea noastra
  • termen scur de livrare
Lucrăm cu cele mai bune materiale din PVC si prelată. Avem printre cei mai seriosi furnizori de materie prima.
role PVC transparent si color
mostrar culori prelata
Vezi o galerie de imagini cu mostre de calitate și prezentare folie si prelata PVC
Scopul activitati noastre este de a servi clientii nostri cu servicii de calitate si produse de calitate. Am reusit dupa un inceput cu greutati si succese, sa trecem peste toate provocarile create si ne respectam promisiunile, de a oferi servicii si produse de calitate. Impreuna cu parteneri nostri atat din tara cat si din strainatate am realizat contracte stabile si discutii, legate de a oferi clientului ce is doreste cu un pret cat mai bun.

Ne axăm întreaga activitate pe a spori încrederea clienților în noi. Ne place să credem că oferim printre cele mai bune produse bazate pe PVC și prelată sau poliplan. Sperăm că vă veți convinge de avantajele colaborării cu noi și că dăm dovadă de seriozitate și profesionalism.

"Serviciul este mai important de cat profitul, profitul nu este un scop, ci un rezultat al serviciului"(Henry Ford)
 
Profilul nostru principal:
  • Distributia de materiale prime din PVC , si produse realizate din acestea. Sunt realizate la dimesiunile necesare dumnevoastra cu sistem fix de prindere sau pe sistem de glisare.
  • Noi oferim produsele noastre pentru acele companii in care se acorda atentie reduceri pierderilor de energie si este importanta santatea angajatilor.
  • Noi incercam sa oferim clientilor nostri calitatea excelenta a produselor noastre si serviciile noastre la cele mai bune preturi dupa cercetarea noastra de piata.

Speram ca veti fi in curand printre parteneri nostri.

Va dorim o navigare placuta in continuare.

Echipa DarTech L&L

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram