Prelată PVC

perdea PVC
Perdele PVC pentru separarea spațiilor

Prelatele din PVC sunt o parte importantă a activității noastre. Produsele din prelate livrate de noi acoperă o gamă largă de nevoi ale clienților noștri, așa după cum veți putea observa mai jos.

Producție prelate și perdele industriale PVC

Mai mult decât atât, în afara producției proprii și vânzarea de prelate oferim servicii de reparare, lipire și sudare termică.

În mod evident, sudarea termică a prelatelor prin procedeul Canopy este folosită la propria noastră producție

prelate PVC
Vezi o galerie cu aplicații la prelate PVC

Prelucrare prelată

Pentru absolut toate aplicațiile din activitatea industrială sau viața de zi cu zi, Dartech L&L SRL folosește doar materiale PVC de cea mai bună calitate. Le prelucrăm astfel încât să obținem cele mai bune prelate PVC pentru clienții noștri.

Prelatele noastre se comportă exact așa cum se așteaptă clientul de la un produs Dartech. Mai mult, suntem în măsură să oferim cea mai bună soluție pentru nevoile dvs., astfel încât producția dvs să se desfășoare mai bine, casa dvs să fie îmbogățită și protejată.

Reparații

Reparăm și recondiționăm prelate PVC atinse de trecerea vremii sau care au fost deteriorate în timpul folosirii lor. Vă asigurăm că nimic nu durează la infinit.

Accidentele sunt inevitabile; o prelată poate fi sfâșiată și astfel compromisă scopului pentru care a fost creată. O prelată se poate rupe chiar dacă este confecționată din cel mai bun material PVC.

Așadar, când prelata dvs a devenit inutilizabilă sau doriți să-i redați calitățile, vă invităm să ne contactați

termosudura prelate PVC
aparat de termosudură prelate PVC

Termosudare prelate PVC

Sunteți convinși desigur că nu există producător de materiale care să acopere exact toate dimensiunile care se pot cere. Sau, altfel spus, întodeauna va exista cineva care vrea o prelată de dminensiuni mai mari decât a foliei PVC pe care o are distribuitorul.

sudura prelata transparent si opac
Exemplu de sudură dintre o folie PVC color si una PVC transparent

Sudura termică a prelatelor vine astfel în întâmpinarea celor care vor mai mult decât este. O folie PVC poate fi sudată pe margini de lățime de 25 mm. Procedeul nostru de sudură termică a prelatei este net superior lipirii cu aer cald.

Prelatele sudate de noi au un aspect compact în zona sudurii. Se prezintă de fapt ca un singur material, omogen și rezistent. Se comportă de parcă ar fi un singur material pe toată lungimea sudurii.

Distribuție prelate și accesorii

Plecăm de la principiul că orice prelate PVC comercializate de noi va trebui întotdeauna să depășească așteptările clientului. Tocmai de aceea lucrăm cu cea mai bună folie PVC, indiferent că vorbim despre PVC color sau transparent.

Vă invităm să fiți clientul nostru. Sau, de ce nu, să ne deveniți partener și să distribuiți produsele noastre!

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram