Lame din cauciuc pentru deszapezire

Montați la utilaje pluguri pentru deszăpezire cu lame din cauciuc. În acest fel veți lucra mai silențios și nu veți contribui la uzura asfaltului. Avem oferte pentru aproape orice client.

lame de cauciuc deszapezire

Cauciucul pentru lamele de deszapezire este de fapt un ansamblu de foi de cauciuc si cu insertie textila. Totul conform cu standardele UE. Produsele noastre vor satisface cu siguranță nevoile clientilor, sunt sigure în exploatare si oferă o rezistenta mai indelungata decat alte produse asemanatoare.
Se realizeaza pe comanda la dimesiunile solicitate de catre clienti. Oferim lame cauciuc pentru firmele care au contracte de deszapezire.

Având dimesiunile cu cote de la cat la cat se pot realiza orice lame din cauciuc pentru deszapezire. (Exemplu: Latime de 200 x grosimea de 25 x lungime de 2000 mm ):
lame cauciuc deszapezire

Dimensiuni: Latime x Grosime

0-350 x 20 mm
0-350 x 25 mm
0-350 x 30 mm
0-350 x 40 mm
0-250 x 45 mm
0-250 x 50 mm
0-400 x 60 mm
Dimensiunile se realizeaza in functie de marimile de sus la cererea clientului. Se pot realiza pe comanda speciala si la alte dimesiuni.
lame din cauciuc
lame din cauciuc

De ce să folosiți pluguri cu lame din cauciuc

Lamele de cauciuc oferite de firma noastră se montează pe plugul utilajelor de deszăpezire. Aceasta pentru a nu deteriora asfaltul în timpul operațiunilor de înlăturare a zăpezii. Trebuie să fim cetățeni responsabili și să folosim în activitatea noastră orice mijloc de păstrare a bunurilor publice. Cu atât mai mult în cazul asfaltului, unde infrastructura este oricum deficitară.

Cu lame de cauciuc montate pe plug se va putea curăța șoseaua într-un mod absolut corect și fără a-i aduce stricăciuni. Oricum, aproape în fiecare an, după sezonul de iarnă apar mereu gropi în asfalt. O parte din stricăciunile șoselelor se datorează în mod evident și șoferilor de la firmele de deszăpezire. După cum se poate vedea în materialul video din articolul publicației online Replica.

Montarea unei lame din cauciuc pe un plug pentru deszăpezire, așa cum se vede în videou-ul spre care fecem trimitere mai jos, ajută esențial la menținerea șoselei. Să nu uităm că starea tehnică a drumurilor noastre depinde și de noi.

lama cauciuc deszapezire
Lame din cauciuc montate pe plugul pentru deszapezire...

Vă interesează acest produs?
Sunați-ne la 0724.023.405

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram