Perdea din fâșii pvc (benzi transparente)

Perdeaua din fasii pvc este realizată din benzi prinse printr-un sistem de prindere din otel inoxidabil. Prin suprapunerea fasiilor pvc se obține o termoizolare profesionala, iar transparenta perdelei ofera o vizibilitate buna si o iluminare naturala.

Calculator pret 

Latime (mm):
Inaltime (mm):
Costul transportului nu este inclus in pret!
Preturile sunt estimate si pot suferi modificari

  Rezultatul ales va apărea aici

  Perdelele din fâșii pvc (benzi transparente)sunt recomandate pentru:

  • Economisirea de resurse financiare în cazul încălzirii sau răcirii unui spațiu.
  • Protejarea personalului împotriva curentilor de aer din spațiile unde sunt mai multe porți, uși sau geamuri deschise.
  • Înlătură accesul animalelor, prafului și a fumului.
  • Reduce zgomotul și răspândirea razelor ultraviolete.
  • Termoizolare profesională la porți și uși cu trafic persoane sau marfă.
  • Permite o iluminare naturală.
  • Economisire de energie.
  • Delimitare sau separare spații.
  • Combate pătrunderea animalelor cum ar fi insecte, păsări, rozătoare etc.
  • Protecția sănătății angajaților împotriva curentilor de aer și a frigului.
  • Mentinerea temperaturii în vitrina sau camera frigorifică.
  • Mentinerea temperaturii în hale și alte construcții.

  Perdelele din fâșii de PVC transparent se utilizează practic în toate ramurile industriale. Sunt realizate cu prindere din oțel inoxidabil.

  Montarea se poate realiza pe perete sau in tocul deschiderii, pe exteriorul sau interiorul halelor, a depozitelor, la magazine sau orice alte constructii.

  Perdeaua din PVC are așadar rol protector, termoizolant. Se utilizează ca uși de acces pentru oameni sau animale.

  Aplicații Specifice pentru Perdele PVC

  Perdelele din PVC sunt extrem de versatile și oferă soluții eficiente pentru diferite medii industriale și comerciale. Fiecare aplicație are particularități specifice care necesită atenție la detalii în selecția și montarea acestor perdele. În continuare, explorăm câteva dintre cele mai comune utilizări ale perdelelor PVC, ilustrând modul în care acestea contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice și la menținerea condițiilor optime de lucru.

  Perdele pentru mașini frigorifice

  Perdeaua pentru mașini frigorifice este concepută din fasii rezistente la temperaturi scăzute, având o suprapunere de minim 30% între fâșii, ceea ce asigură o izolație eficientă. Materialul de înaltă calitate este ideal pentru industria alimentară, fiind inofensiv pentru alimente și alte produse prin contact direct.

  Funcții și Beneficii ale Perdelelor PVC pentru mașinile frigorifice

  Această perdea are rolul esențial de a menține temperatura constantă în interiorul mașinii de transport pe tot parcursul manipulării mărfii, contribuind astfel la economisirea combustibilului. Poate fi montată atât pe mașini frigorifice, cât și pe mașini obișnuite, oferind în acest din urmă caz și protecție împotriva insectelor.

  perdea pvc masina frigorifica

  Tipuri de Perdele PVC pentru mașinie frigorifice

  Perdeaua pentru mașini poate fi fie fixă, fie mobilă:

  • Perdeaua Fixă: Aceasta este dotată cu un sistem de prindere din oțel inoxidabil sau aluminiu, oferind durabilitate și stabilitate.

  • Perdeaua Mobilă: Oferă flexibilitatea de a ajusta spațiul de răcire în funcție de cantitatea de marfă transportată. Avantajul acestei perdele este că permite o economisire mai mare de combustibil, prin ajustarea dimensiunii spațiului răcit. Sistemul de sine C-Rail Vasel Ltd permite o manipulare ușoară și eficientă a perdelei.

  Perdele din PVC transparent pentru vitrine frigorifice

  Perdeaua pentru vitrine frigorifice de la Dartech este realizată din fasii de PVC transparent, un material care nu numai că facilitează accesul ușor la produse, dar este și termoizolant. Acest lucru contribuie semnificativ la economia de energie, reducând schimbul de căldură între spațiul cu alimente și cel înconjurător.

  Beneficii Energetice ale Perdelelor PVC pentru vitrinele frigorifice

  Utilizarea acestei perdele în magazinul dvs. poate duce la economii substanțiale la factura de energie. Veți observa că zona în imediata vecinătate a vitrinei nu va mai fi răcoroasă, eliminând astfel pierderea inutilă de energie.

  Protecție împotriva Contaminării

  Un alt avantaj major al perdelei din PVC transparent este protecția împotriva insectelor și microbilor. Funcționând ca o barieră eficientă, perdeaua previne contaminarea alimentelor de către gâze și musculițe.

   

  Perdele industriale din fâșii pvc pentru lazi frigorifice dartechpvc timisoara

  Perdele din PVC pentru camere frigorifice

  Perdeaua din benzi PVC este special concepută pentru a rezista la temperaturi extrem de scăzute, între -30 și -60 °C. Fâșiile sunt aranjate cu o suprapunere de cel puțin 30%, asigurând o izolație termică optimă și menținerea unei temperaturi constante în interior.

  Beneficii Energetice și Funcționale

  Instalarea acestei perdele în camerele frigorifice are multiple avantaje. Principalul beneficiu este economia de energie, datorată menținerii constante a temperaturii, ceea ce prelungește și durata de viață a aparatelor de răcire. În plus, perdeaua reduce formarea condensului care, în interacțiunea aerului rece cu cel cald, poate depune gheață și afecta atât sistemul de răcire, cât și calitatea produselor stocate.

  Prevenirea Condensului

  Manipularea mărfurilor în aceste condiții duce adesea la formarea condensului. Perdeaua din fasii PVC ajută la prevenirea acestui fenomen, menținând separat aerul rece de cel cald și minimizând formarea gheții în camera frigorifică.

  perdea frigorifica

  Perdeaua de Protecție din PVC pentru Sudură

  Perdeaua este fabricată din fâșii de PVC special concepute pentru a filtra razele ultraviolete emanate de flacăra aparatului sau robotului de sudură. Acest tip de perdea este esențial pentru protecția personalului în zonele de sudură, limitând riscurile asociate cu expunerea la radiații UV.

  Riscuri și Prevenire

  Flacăra și scânteile puternice de la sudură emit raze ultraviolete care pot deteriora grav vederea și pot cauza afecțiuni ale globului ocular. De asemenea, riscul arsurilor la nivelul pielii este semnificativ, atât pentru sudori cât și pentru persoanele aflate în apropiere.
  perdea pvc protecție sudură

  Măsuri de Protecție

  Pentru a proteja personalul care nu participă direct la sudură, dar se află în imediata vecinătate, perdelele din PVC sunt instalate în zone special delimitate, cunoscute sub numele de box-uri de sudură. Acestea pot fi fixe sau mobile și sunt certificate conform standardului DIN EN ISO 25980, asigurând o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV și a riscurilor de arsură.

  Soluții Oferite de Dartech L&L

  Compania Dartech L&L oferă perdele din PVC de înaltă calitate, fabricate în Germania, care respectă toate standardele în vigoare pentru siguranță și eficacitate. Aceste perdele sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori, pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui spațiu de lucru.

  Tipuri de Perdele pvc pentru protectie sudura Disponibile

  • Lățimea rolei de 200 mm, grosimea de 2 mm, culoarea roșie;
  • Lățime rolă de 300 mm, cu grosime 2 sau 3 mm, verde închis;
  • Lățime rolă 300 mm și grosime 2 mm, bronz închis;
  • Lățime rolă 570 mm cu grosime 1 mm în culorile roșu, verde și bronz închis.

  Lucrari realizate:

  Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
  envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram