Uși Batante Tehnice ( Flip-Flap) din PVC

La Dartech SRL, ne specializăm în producția, montajul și serviciile post-vânzare pentru o gamă variată de uși batante, cunoscute și sub denumirea de uși tehnice. Aceste uși sunt esențiale în mediile unde traficul intens necesită soluții automate pentru deschidere și închidere, prevenind astfel erorile umane care pot rezulta din neglijarea stării ușii.

Caracteristici Specifice ale Ușilor Flip-Flap

  • Flexibilitate Remarcabilă: Ușile flip-flap permit deschiderea și închiderea automată în ambele sensuri, facilitând un flux continuu de persoane sau mărfuri.
  • Optimizarea Traficului: Prin funcționalitatea lor bidirecțională, aceste uși eficientizează mișcarea în spații cu trafic intens, fără a crea blocaje sau întârzieri.

Construcție Inovativă și Personalizare

Fiecare ușă batantă pe care o producem beneficiază de o structură de tip sandwich, cu panouri din folie de polietilenă de înaltă calitate, respectând standardele europene. Aceste panouri sunt disponibile în grosimi de 10, 15 sau 20 mm, sprijinite de balamale din plastic ultrarezistent de 40 mm și opțiuni variate de protecție la suprafață. Completate de o garnitură de izolare și un panou de fixare robust, aceste uși sunt construite să dureze și să reziste în condiții de trafic intens.

Avantajele Alegerii Ușilor Batante Dartech

Alegând ușile batante de la Dartech, beneficiați de o serie de avantaje distincte:

  • Durabilitate și fiabilitate pentru trafic intens
  • Izolare termică și fonică superioară
  • Protecție sporită pentru personal și împotriva contaminării biologice
  • Posibilități vaste de personalizare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui spațiu

Lucrari realizate

Ușile batante de la Dartech SRL reprezintă soluția ideală pentru îmbunătățirea eficienței și siguranței în spațiile de producție, în special în industria alimentară. Cu o combinație de caracteristici inovatoare și personalizare extinsă, suntem pregătiți să răspundem cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastr

Pentru detalii despre produse, montaj, și pentru a plasa comenzi, ne puteti  contacta direct la +40.732.134.030 sau +40.371.188.407. sau completand formularul de mai jos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Echipa noastră este gata să vă asiste și să vă ofere soluțiile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți eficiența spațiilor dumneavoastră industriale.
Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram