Perdea de protecție la adăposturi pentru animale

Dacă sunteți fermier și aveți animale în grajduri, știți cu siguranță cât de importantă este protecția lor pe timpul iernii. Dar nu numai iarna, deși în acest anotimp o perdea din PVC iese cel mai bine în evidență.

Avantajele unei perdele din fâșii (benzi) din PVC:

  • Reduce costurile de întreținere cu căldura;
  • Izolează termic și pe timpul vreii;
  • oprește pătrunderea microorganismelor;
  • reduce circulația curenților de aer.

Perdeaua pentru adăposturile de animale oferită de firma noastră vă reduce costurile globale cu încălzirea grajdurilor. Sau a încaperilor unde sunt tinute animale, dacă nu aveți chiar un grajd în acceptțiuea cuvântului.

Este binecunoscut faptul că multe grajduri nu au propriile sisteme de încălzire. Astfel, animalele incalzesc incaperea cu corpul lor si cu aerul cald ce il rasufla. Aici este foarte important pentru inchiderea in incaperi a acelei calduri. O perdea din PVC reduce substanțai riscul îmbolnăvirii animalelor, în caz contrara apar alte numeroase probleme pentru fermier..

Aceste perdele se pot monta si cu suprapunere si fara suprapunere. Pentru reducerea costurilor dumnevoastra la montarea fâșiilor am inlocuit sistemul de prindere din otel inoxidabil cu un sistem de prindere din aluminiu. Astfel, vi se furnizează o soluție mult mai ieftină decât altele existente pe piata.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram