Cortina de protecție pentru sudura

perdea pvc protecție sudură
perdea PVC protecție sudură

La ce folosește o cortină de protecție pentru sudură!? Radiațiile produse in timpul sudarii sunt daunătoare pentru ochiul uman. Standardele de singuranta nu sunt suficente pentru rezolva și protecția celui ce sudează dar si a celor din jur.

Putem  sa ii protejam si pe  cei din jur cu o investitie minima prin achizitionarea de cortina protectie sudura , norma de calitate EN1598.

Cortina de sudura este la ambele margini laterale tivită cu 5 cm de margine si are clipsuri. Sistemul de montaj ne permite de a ne conecta intr-o cortina mai mare mai multe cortine, contine inele de suspendare din plastic 7 buc, suspendare se realizeaza pe o teava de 1".

Cortina de protectie sudura sau prelata de protectie sudura are urmatoarele avantaje:
- Separarea eficienta si economia a preoceselor tehnologice de sudură
- Protejeaza sanatatea muncitorilor
- O gama larga de culori
- Pret avantajos

Cu 0,4 mm grosime Cortina PVC protectie sudura  asigura o protectie maxima impotriva razelor UV nocive si scantei de rebound.

Un alt avantaj al produsului este un usor transparent, astfel incat procesele de lucru care se desfasoara pot fi urmarite fara nici o problema de dupa Cortina din pvc pentru protectie sudura UV.

Dimensiuni:

Latime: 140cm și 220cm
Inaltime:
- Latimea de 140cm tipuri de 160, 180, 200, 220, 240, 260, 280 și 300cm în dimensiune
- Tipuri de 220cm latime si 180cm in inaltime de 160 de versiuni sunt disponibile.
Culori disponibile: portocaliu / rosu, bronz, verde, mat verde

Tipuri constructive și montaj

Ecranele de protecție, perdele PVC sau cortine cum li se mai spune, se fabrică într-o paletă largă de culori. Apoi, ele pot fi montate pe un cadru fix sau un cadru pe rotile.

Suportul pe care se montează poate avea brațe fixe sau rabatabile, pentru a se mări suprafața pe care o protejează. Mai mult, perdeaua propriu-zisă se confecționează dintr-o foaie întreagă sau din fâșii de PVC.

Instrucțiunile de montaj sunt foarte simple și nu necesită decât să vizualizați imaginile.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram