Dartech - perdele PVC la cei mai buni clăpari din lume

Dartech din Timișoara montează perdele din PVC transparent și își aduce contribuția la fabricarea celor mai buni clăpari din lume. Prin perdelele din PVC transparent pe care le executăm și le montăm la fabrica de echipament sportiv. De fapt prin toate lucrările noastre de izolare/etanșare a spațiilor vom contribui la confortul personalului de producție de la fabrica de echipament sportiv din Orăștie. Aici se vor realiza o parte din produsele gigantului sportiv Amer Sports printre care și clăparii de ski Salomon, despre care am amintit.

În prezent montăm perdele din benzi de PVC transparent la fabrica Amer Sports din Orăștie. Aceasta este de fapt locația fostei fabrici de echipament sportiv Chimsport, care a fost preluată de grup în cursul anului trecut. Acum se află într-un plin proces de modernizare. Perdelele din PVC și separarea spațiilor de producție pe care le realizăm la Amer sunt destinate menținerii temperaturii din halele de producție. În același timp, o perdea din PVC produsă de Dartech asigură reducerea traficului microbian între hale, și între acestea și exterior. Se menține astfel temperatura dar se și reduc facturile cu cheltuielile pentru energie.

perdea din benzi PVC transparent
» Vezi o galerie cu lucrările noastre... Perdele PVC transparent, usi batante, izolari spații de producție...

Perdelele din PVC montate de noi permit trecerea prin ele a mijloacelor mecanice de transport de genul electropaleților, cărucioare, moto-stivuitoare și altele asemenea.

Dartech PVC subcontractor

Prin contractul pe care l-am încheiat cu IMSAT SA, constructorul halelor și cel care implementează automatizarea producției la Orăștie, ne aducem așadar și noi contribuția la menținerea prestigiului unuia dintre cele mai puternice branduri de echipament sportiv. Amer Sports deține mai multe mărci de echipament sportiv în afară de Salomon. Ne referim la  Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson, Precor, Armada, ENVE Composites, Louisville Slugger, DeMarini și Sports Tracker.

Amer Sports este unul dintre cele mai mari grupuri de producție de echipament sportiv. Fondat de finlandezi în 1950 a fost achiziționat de chinezi. Dartech PVC va monta și alte echipamente din PVC și material de prelată.

Clăparii Salomon sunt considerați cei mai buni din lume de către revista The Strategist - New York Magazine.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram