Montare perdea din fâșii Pvc

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați o perdea din fâșii PVC. Vă asigurăm că a fost executată conform standardelor de calitate actuale. Vă invităm să citiți cu atenție instrucțiunile de folosire și astfel să o montați corect. Vă dorim să vă bucurați cât mai mult de investiția pe care ați făcut-o.

Pentru montajul unei perdele din PVC achiziționată de la Dartech L&L vă invităm să urmați instrucțiunile de mai jos. Pentru download manual în format PDF faceți click pe butonul alăturat. buton download

Recomandări

Vă rugăm să rețineți că o perdea PVC nu este un perete despărțitor. Produsul nostru are calități excelente de izolare termică și fonică, dar nu elimină în totalitate curenții de aer și praful. Totuși, veți observa o creștere semnificativă a confortului în utilizare.

Durata unei perdele din PVC oferită de firma Dartech L&L este direct proporțională cu modul de utilizare al acesteia. Avem mai multe tipuri de material PVC, cu proprietăți diferite. Vă rugăm să alegeți materialul în funcție de modul de folosire pe care-l preconizați.

Folosirea perdelei la temperaturile limită poate avea efecte:
- la temperaturile scăzute perdeaua devine mai grea, coborârea sub pragul recomandat poate provoca fisurarea fâșiilor de PVC din care este făcută perdeaua;
- trecerea peste limita superioară a temperaturii poate să ducă la lipirea materialului;

Executăm perdele din PVC transparent sau color cu care au caracteristici diferite, respectiv se comportă diferit în funcție de temperaturile minime și maxime. În principiu, în funcție de aceste intervale de temperaturi avem PVC transparent:

  • normal pentru temperaturi cuprinse între -20 și 40 0 C;
  • polar cu limitele cuprinse între -35 și +35 0 C;
  • super-polar pentru temperaturi între -45 și + 25 0 C;

Dacă este nevoie de încărcări mai mari ale perdelei, vă sugerăm să alegeți un alt material. De exemplu, PVC transparent cu striații.

Mai multe detalii și caracteristici ale materialelor puteți găsi în pagina Rola PVC moale transparent. Înainte de a face o comandă, vă recomandăm să ne contactați. Vă ajutăm să luați cea mai bună decizie.

Instrucțiuni de montaj

În primul rând, când deschideți coletele vă rugăm să verificați dacă acestea conțin fâșiile din PVC și sunt în bună stare. La fel, vă rugăm să constatați și existența sistemului de prindere.

Înainte de instalarea propriu-zisă a perdelei din PVC, vă recomandăm să așezații fâșiile pe o suprafață plană pentru o durată de 12 până la 24 de ore, la temperatura camerei unde urmează să fie montată perdeaua. Aceasta este necedar pentru ca fâșiile din PVC să aibă posibilitatea de a-și reveni la forma inițială. În acest interval de timp se elimină tensiunile interioare ale materialului efectul fiind acela de îndreptare.

Bara de prindere se fixează pe perete sau pe plafon. Folosiți șuruburi potrivite in functie de constructie.

Barele de prindere se montează una în prelungirea celeilalte, astfel ca să obțineți dimensiunea dorită.

Plăcuțele de prindere deja montate pe fâșii din PVC se agață una câte una, așa cum veți putea vedea în imaginile din această pagină.

Suprapunerea fâșiilor

Montarea fâșiilor este o operațiune ușoară. Se agață prima, după care a doua se omite. Se trece la fâșia a treia și așa mai departe, le agățăm pe toate cu număr impar, adică 1-3-5-7.... La aceste fâșii capul bombat al popnitului trebuie să fie spre dvs. (Sau plăcuța mare cu găurile ovale)

Fâșiile cu număr par 2-4-6-8... se montează invers. Cu plăcuța îngustă spre dvs. sau capul ce strânge popnitul.

După ce au fost montate toate fâșiile din PVC acestea trebuie debitate: se taie din lungimea lor astfel încât să rămână 1-2 cm deasupra solului. Nu lăsați fâșiile să atârne pe sol, ele vor fi rupte de stivuitor și nu culisează cum ar trebui.

Credem că vă vor fi de ajutor și imaginile explicative de mai jos.

montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
montaj perdea PVC
Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram