Motostivuitor cu protecție PVC transparent

În acest text vă vom prezenta un motostivuitor cu protecție anticoronavirus realizată din PVC transparent și folie poliplan. Care este scopul montării pe acesta a unor asemenea materiale? Înainte de aceasta însă ar trebui făcută o mică introducere.

Societatea Dartech L&L face parte dintre aceia care doresc redeschiderea sectorului HoReCa la întreaga sa capacitate. De ce acest lucru? Explicația este simplă și nu necesită foarte multe comentarii. Industria ospitalității este un sector care oferă multe locuri de muncă, în hoteluri, restaurante și alte locuri de recreere lucrează oameni din familiile noastre, prietenii noștri.

motostivuitor cu ptrotectie din PVC transparent
Motostivuitor la care s-a implementat protectia anti-coronavirus

Însă, epidemia de coronavirus, protecția împotriva infectării cu Covid-19 se pare că ne dau bătăi de cap tuturor. În cele ce urmează vă vom prezenta o soluție simplă și accesibilă promovată de noi.

PVC-ul transparent în pandemie

Chiar dacă activitatea vizibilă este redusă în multe sectoare de activitate, centrele de logistică, depozitele lucrează. Fără acestea, multe din produsele pe care le cumpărăm nu ar exista pe rafturi. Să privim un montaj de două fotografii. Imaginea din stânga, preluată din Worldbank, dintr-un articol care ne spune despre exact acest lucru, că menținerea unei activități normale în punctele de logistică poate salva vieți.

logistica
Logistica pe glob... Kenya și SUA...

Cealaltă imagine, cea din dreapta, este preluată din Wall Street Journal, în care observăm un alt mod de operare în depozit. Ambele fotografii au însă o trăsătură comună. Deși textele lor vorbesc despre protecția împotriva coronavirus, operatorii nu sunt protejați și nici nu oferă protecție împotriva virusului. Ei ar putea foarte bine să infecteze mărfurile pe care le manipulează.

Dacă prima este preluată dintr-o țară africană subdezvoltată, ne-am aștepta ca în al doilea articol să vedem o altă abordare.

În schimb, Dartech L&L vă prezintă una dintre soluțiile care încep să fie acceptate și căutate. Un motostivuitor care oferă protecție sporită. Atât pentru operator, cât și pentru mărfurile manipulate.

Motostivuitoarele astfel echipate ar putea fi soluția în marile depozite, în spații de producție și, de ce nu, în industria HoReCa, despre care aminteam mai sus. Protecția personalului cu mijloace adecvate ar putea să ne ajute pe toți și să repornească economia. Evident, într-o mai mare măsură decât cea de acum.

Clientul nostru, cel care a făcut această comandă și care dorește anonimatul, ne-a informat că operatorul motostivuitorului lucrează mult mai relaxat. În același timp, beneficiarii mărfurilor manipulate au un plus de încredere.

PS

Dealtfel, acest tip de măsuri sunt chiar recomandate în Revista Biz.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram