Panouri pentru delimitare spații de lucru

Dartech vă propune panouri de separare a spațiilor de lucru. Aceasta în contextul generalizat de protecție împotriva noului Coronavirus. Sunt confecționate dintr-un cadru metalic pe care este montată o perdea din fâșii PVC transparent. Cu ajutorul acestor panouri de delimitare se obține așa-numita distanțare socială.

Protecția angajaților dvs este foarte importantă, a lor și a noastră a tuturor. Astfel în funcție de modul de amplasare a acestor panouri se pot realiza cu ușurință distanțe între lucrători de minim 1.5 metri.

Panourile sunt realizate din benzi de PVC transparent care au un prevăzute ochiuri de prindere în partea superioară. Se agață în niște cârlige simple pe cadrul metalic. Folia cristal care este astfel agățată se poate deci rearanja, schimba sau înlocui cu ușurință.

Folosiți aceste panouri și reduceți riscul contaminării cu Covid-19.

panouri PVC transparent protectie virus
Panourile de delimitare si protectie impotriva coronavirus sunt realizate din PVC transparent. Dimensiunile sunt adaptabile fiecarei firme si fiecarui spatiu de lucru.

Dimensiuni

Dartech L&L nu este axată pe o dimensiune anume, ci își particularizează producția pe nevoile partenerilor săi. Astfel, putem executa panouri de delimitare cu lățimi și înălțimi adaptate spațiului dvs de lucru.

De fapt panourile noastre de delimitare au o construcție oarecum asemănătoare cu cortinele de protecție la sudură pe care le producem și comercializăm Observați că principiul este același, diferă doar materialele și dimensiunile. În esență, după cum ați observat, produsele noastre pe care le expunem aici sunt generate de preocupările pentru protecția angajaților.

O protecție efectivă împotriva noului coronavirus se realizează și prin respectarea celorlalte măsuri de siguranță.

Protejarea angajaților, regulă europeană

Această pandemie a generat multe soluții noi și multă responsabilitate în același timp. Obligate de autorități sau din propriul lor interes, firmele producătoare și-au montat sisteme care să reducă pe cât posibil riscul contaminării cu Covid-19.

Protecția împotriva Covid-19 este așadar o regulă la nivel european. Nu vă lăsați induși în eroare de titulatură. recomandările sunt de fapt reguli!

Vă relatam într-o postare că firmele responsabile își protejează angajații. Și dădeam exemplu Audi, Lidl, Auchan. Nu sunt însă numai ei, marile companii procedează în acest sens.

Mai mult, Comisia Europeană a elaborat un material destinat angajatorilor. Este un ghid pentru luarea de măsuri în favoarea angajaților care se reîntorc la lucru. Este rândul dvs. să vă preocupați de acest aspect!

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram