Perdele din benzi PVC transparent. Dimensionare și montaj

Marele avantaj pentru o perdea din benzi din PVC este acela că se dimensionează ușor. Vrem să spunem că ea se poate adapta pentru fiecare client în parte. Personalizarea perdelelor din fâșii de PVC, sau ușile din benzi PVC cum mai sunt ele cunoscute, o puteți face chiar și dvs.

Dimensionarea este un procedeu ușor. Teoretic cel puțin. Dar după ce veți citi acest material veți realiza că așa și este. Dacă aveți puțină bunăvoință și ceva simț tehnic, dimensionarea vi se va părea floare la ureche.

Vă recomandăm însă să ne contactați și să ne cereți părerea. Credem cu toată tăria că ar trebui ca fiecare să facă ce știe el mai bine. Dvs să vă ocupați de propriul business, ceea ce vom face și noi. Deci, vă sugerăm să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de tot.

montaj perdele PVC
Elementele importante la dmensionarea unei perdele din benzi PVC

Etapele de dimensionare și montaj ale unei perdele din benzi

După cum observați în figura de mai sus și deci după cum intuiți, nu sunt foarte multe elemente care să vă încurce. S-o luăm cu începutul.

Alegerea tipului de material

Benzile din PVC (transparent sau color) se livrează în role. Acestea au diferite dimensiuni și au diferite proprietăți. Ceea ce înseamnă că dacă intenționați să puneți o perdea din fâșii PVC la un spațiu cu temperatură controlată, unde păstrați alimente perisabile, nu ar fi deloc indicat să alegeți un material cu structura adaptată condițiilor tropicale.

Mai mult, chiar și între materialele din aceeași clasă veți găsi diferite tipuri pentru utilizări diverse. (Vezi rola PVC polar!) 

În principal, trebuie să rețineți că alegeți tipul de material exclusiv scopului dvs. De felul cum o faceți depind:

  • izolarea termică
  • rezistenta mecanică
  • gradul de vizibilitate
  • plaja de temperaturi la care se lucrează

» Mai multe informații despre Rola din PVC moale și transparent

» Tipuri de role și PVC. Alegere și utilizare

Dimensionarea benzilor

Aceasta se face în funcție de dimensiunea ușii (a spațiului de trecere). Veți ține cont dacă aveți un trafic pietonal sau prin perdea va trece și personal care manevrează cărucioare sau transpalete.

dimensiuni perdea PVC transparent
Dimensiunile benzilor din PVC se calculează în funcție de dimensiunea ușii, a spațiului de trecere...

Foarte posibil ca să folosiți perdeaua din benzi de PVC și pentru trecerea electrocarelor și camionetelor. Totul este în funcție de dorința dvs.

Suprapunerea benzilor din PVC

  Suprapunerea benzilor din PVC servește în principal unui element foarte important, respectiv a gradului de etanșeitate. Altfel spus, cu cât vă doriți o etanșare mai bună, cu atât va trebui să le suprapuneți mai mult.

Desigur că suprapunerea se poate face între anumite limite de utilitate practică. De la un moment dat, dacă ieșiți din aceste limite uzuale, este foarte probabil să vă recomandăm o altă soluție.

Seturi de plăcuțe și cârlige de susținere

Acestea sunt elemente de prindere a benzilor de șina de susținere. Sunt confecționate din oțel galvanizat și dacă le veți utiliza în condiții conforme cu destinația lor, le veți folosi practic toată viața.

montaj perdea benzi PVC
Seturi de placute folosite la montaj pentru majoritatea tipurilor de perdea din benzi PVC transparent


montaj perdele din benzi PVC
Cârlige de susținere pentru perdele din fasii de PVC

Seturile și cârligele, prin felul în care se montează, asigură suprapunerea benzilor și menținerea acestora în poziție. Astfel, se va evita desprinderea sau ruperea lor.

Piesele de susținere pentru trafic greu

În cazul în care avem de-a face cu o ușă de dimensiuni relativ mari, în mod logic vom avea și forțe mai mari. Pentru a preîntâmpina desprinderea/ruperea benzilor de PVC, soluția este să întărim sistemul de prindere.

Observații importante

După cum probabil ați remarcat, sunt chestiuni care nu ridică probleme nemaipomenite. Dar vă sugerăm să ne chemați pe noi. Vom termina treaba mai repede și credem că mai bine.» Citiți și: Montare perdea din fîșii PVC

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram