Perdele din fâșii PVC; compendiu folia cristal și poliplan

Dartech PVC nu este direct afectată de criza din China, noi preluăm materie prima de la Sauleda. Majoritatea produselor noastre beneficiază așadar de o calitate certificată UE, sunt produse în Europa.

V-am reamintit aceste lucruri tocmai în ideea de a demonta oarecum spaima față de produsele din plastic. Indiferent care ar fi acestea. Sauleda, furnizorul nsotru investește permanent în tehnică pentru a obține produse din PVC dintre cele mai diverse, așa cum se poate vedea din site-ul său.

Așadar, ce putem face pentru dvs.? Ne-am gândit că o enumerare, un compendiu al apicațiilor posibile ar fi deosebit de util.

Uși sau pereți întregi din fâșii PVC

Sistemul folosit la fabricarea unei perdele din PVC poate fi ușor generalizat. Astfel din fâșii PVC se pot face efectiv uși la o hală sau chiar pereți de separare a spațiilor de producție. I(maginea de mai jos este sugestivă.

perdele fasii PVC
Perdele din fasii PVC transparent usi pereti
  • o perdea PVC poate fi dimensionată încât să ocupe un fragment sau tot peretele unei hale de producție;
  • materialul este excelent izolator termic și va reduce costurile de încălzire;
  • reduce curenții de aer și fluxul de insecte și microorganisme;

Perdele camere frigorifice, ușă adăposturi animale

Capacitatea de a izola termic este una dintre cele mai importante proprietăți ale foliei de PVC. Transparente, color sau translucide aceste folii au reușit să se impună în lumea comercianților. A deveneit de neimaginat un magazin care să nu aibă o vitrină frigorifică accesibilă clientului.

perdea fasii PVC transparent
Perdea fasii PVC transparent frigorifica

Nu este deloc de neglijat avantajul pe care-l are un grajd, de exemplu, dacă la intrare se află o ușă/perdea PVC. Animalele dvs. vor avea un confort ridicat și vor fi astfel mai productive. Dvs. veți avea pierderi de căldură mai mici iar siguranța microbiologică va fi mai mare.

Perdeaua din fasii de PVC transparent poate fi folosită în varii moduri, așa cum vă sugerăm din imaginea de mai jos.

perdea fasii PVC pentru animale
perdea fasii pvc adapost animale

Perdeaua din fasii de PVC transparent are așadar multiple posibilități de utilizare. Vă invităm să vizualizați și alte produse/lucrări de la Dartech.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram