Perdele din PVC pentru reducerea costurilor cu energia

Foarte curând veți căuta pe cineva să vă monteze perdele din PVC transparent. Spunem foarte curând căci iată, iarna s-a spart și a venit primăvara. Pandemia s-a dus și încet-încet se reiau activitățile de producție. Războiul se va termina și el și veți avea tot timpul să apreciați produsele noastre.

Perdele din PVC pentru adăposturile de animale

Un adăpost modern pentru animale are intrarea obturată cu o perdea din PVC. Aceasta conferă animalului un confort extraordinar, în sensul că traficul de insecte și elemente bacteriologice a fost redus semnificativ. Într-un saivan sau grajd animalele pot circula nestingherit, în vreme ce numărul insectelor este mult mai mic. Pur și simplu pentru că nu mai pot trece.

perdea PVC adapost animale
Adăposturile pentru animale trebuie să fie dotate cu perdele PVC pentru protecție împotriva traficului microbian.

În același timp, fermierul are costuri cu energia mult mai mici. PVC-ul transparent, în general acest material, este unul foarte bun izolator termic. Ca atare nu veți mai cheltui atât de mult pentru păstrarea unei temperaturi cât mai constante. O perdea de acest tip fiind izolatoare va reduce pierderile de căldură, astfel ferma va deveni mai eficientă energetic. Ceea ce în actualele condiții de scumpete este chiar de dorit.

Să vă mai spunem că o micuță perdea poate fi montată inclusiv la cușca câinelui dvs.? Ca să-i arătați că îl iubiți.

Perdele PVC pentru spații industriale sau mici ateliere

Acum, închipuiți-vă că aveți un spațiu de producție industrială și ar trebui să puneți o ușă ca să facă accesul mai ușor pentru angajații dvs. Care au nevoie să intre și să iese, mereu și mereu. Ar însemna că ușa se deschide și se închide. Se uzează, unde mai puneți și că a costat mult mai mult decât o perdea din benzi de PVC transparent.

perdea din PVC transparent
Perdea din PVC transparent pentru Amer Sports Orastie

Desigur însă că exemplul de mai sus nu este relevant pentru dvs., câți dintre cei care citesc acest text sunt ei niște patroni de o asemenea anvergură? Prea puțini. Iar adevărații antreprenori n-ar sta ei să-și piardă vremea citind această descriere a unei perdele din benzi de PVC transparent. Au consilieri sau angajați care se ocupă de introducerea noilor tehnologii și de reducerea costurilor prin astfel de perdele.

Însă, cei mai mulți dintre dvs ar putea avea un mic atelier în curtea din spatele casei. Acolo unde aveți un polizor, o menghină. Și unde v-ar conveni să puteți lucra în liniște și fără să dați tot timpul din mâini ca s alungați o muscă. Și să loviți cu ciocanul fră prea multe griji, pentru că da, o astfel de perdea este și izolatoare acustică. Adică atenuează foarte mult zgomotele.

Utilizate la vitrinele frigorifice

Ați observat că micile magazine de la sat au toate vitrine frigorifice? Iar cele mai multe au aceste perdele din benzi transparente. Sau din foaie de PVC transparent. Motivul l-am expus mai sus. Sunt bune izolatoare termic și reduc substanțial traficul microbian.

perdea pvc semitransparent
perdea pvc semitransparent

Dar nu numai la ABC-ul de la sat sau de la colțul blocului. Mergeți în orice super market și le veți vedea u una, ci mai multe perdele din PVC. Începeți la raionul pescărie, de exemplu... Acest material este deosebit de util, ieftin, practic și economic.

Închideri de terase cu PVC transparent

Închiderile de balcoane cu cornier și sticlă sunt deja istorie. Chioșcurile din grădină și foișoarele, toate sunt bogat ilustrate în exemplele noastre de lucrări. Avantajul materialului este suficient de bine descris mai sus. Acum mai adăugăm un singur element la utilizarea PVC-ului transparent.

inchidere terasa cu folie cristal
inchidere terasa cu folie cristal

Locuințelor le crește spațiul locuibil și chiar valoarea imobiliară. Logic, avem de-a face cu o amenajare deosebit de eficientă. Izolarea termică este remarcabilă: vara ține răcoarea, iarna păstrează căldura. Rezultatul? Scad cheltuielile cu energia. Vă invităm să observați galeriile noastre de fotografii, cuvintele sunt de prisos.

» Informații despre perdele din PVC, prelate pentru camioane

» Caracteristici pentru PVC; ambalare, prezentare, specificații

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram