Perdele fâșii de PVC; proprietatea de izolator

Merită să insistăm asupra calității de izolator ale unei perdele din fâșii de benzi PVC transparent. Mai ales în contextul acestei crize de coronavirus. Nu avem pretenția că o perdea executată de noi ar rezolva problema transmiterii acestui virus. Totuși trebuie să scoatem în evidență că o astfel de perdea are rolul și proprietatea de a reduce consistent contaminarea biologică și traficul de microorganisme.

Pentru a realiza dvs înșivă cât de eficientă este o perdea din PVC vă supunem spre analiză câteva exemple. Dacă vreți, spuneți-le studii de caz.

Perdeaua frigorifică, protecția alimentelor, menținerea sănătății

Sunteți proprietarul unui magazin alimentar. Sau gestionați comerțul cu produse alimentare dintr-un magazin. Vitrina frigorifică are o perdea din benzi de PVC transparent. Prin fața vitrinei trec clienții, unii dintre ei au o boală infecțioase, unii dintre ei au chiar coronavirus și nu știu. Esențial este că ei respiră, s-ar putea să strănute, să tușească.

Este posibil ca în încăpere să fie insecte, țânțari, muște… Acestea ar putea transporta microbii pe alimentele din vitrina cu alimente. Dar dacă aveți o perdea din PVC? Ce ziceți atunci? Puneți totul în legătură cu cu ce se întâmplă acum, cu propagarea coronavirusului!

Nu aveți cumva certitudinea că printr-o astfel de perdea protejați alimentele, prin ele vă protejați pe dvs. și rudele dvs., că protejați și pe cei din jur de o amplificare a transmiterii virusului? Judecați singuri.

PVC protecție la lucrările de construcție

Tot legat de folia de PVC, ne referim acum la prelata din material de PVC, vă propunem să trecem la un subiect cel puțin în aparență mai plăcut. Este vorba de reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara, lucrări care au trenat de ani buni de zile.

folia PVC renovare construcții
Casa de Cultură Hunedoara: prelata din PVC la lucrările de renovare în construcții


Acestea sunt în momentul de față în plină desfășurare. Suntem mândri că avem și noi o contribuție la lucrările de renovare ale acestui edificiu de o importanță deosebită pentru municipiul Hunedoara.

După cum vedeți în imagini, pentru a se asigura protecția la elementele sensibile ale fântânii din fața casei de Cultură, s-a folosit o pralata din PVC. Acestea au un rol extraordinar în protecția la intemperii, respectiv la îngheț, ploaie, acțiune corosivă.

Suntem bucuroși că participă și firma noastră. Iar după ce se vor fi finalizat lucrările de renovare să putem spune: aici am lucrat și noi!

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram