Perdele industriale din PVC; la ce sunt ele bune...

Perdelele industriale cu benzi din PVC transparent cunosc, acum, în pandemie, o creștere sporită a cererii. Explicabil, majoritatea firmelor de producție încearcă să-și pună la adăpost angajații. Protejându-i pe ei, se protejează de fapt businessul respectiv.

perdea industriala din PVC
Perdele industriale montate de partenerii Dartech din Serbia

Dar nu doar spațiile cu destinație exclusivă producției sunt în centrul interesului acestui sector de nișă. Perdele cu benzi din PVC transparent găsim nu doar în sectoarele industriale propriu-zise, ci toată sfera activităților de servicii este cuprinsă de acest curent. Putem adăuga că protejându-i pe angajați, nu se pune doar afacerea respectivă la adăpost, ne referim acum la marile centre comerciale. Inclusiv noi, ceilalți, care frecventăm spațiile comerciale ne vom simți mai în siguranță.

» Vezi și perdele și uși industriale

Una peste alta, avem de-a face cu perdele industriale în aproape orice sector din sfera productivă și/sau de servicii. În cele ce urmează vom insista asupra posibilităților și avantajelor oferite de acest tip de produs. O perdea industrială din benzi de PVC este așadar un accesoriu care ne oferă un semnificativ grad de siguranță.

» Perdele industriale din PVC transparent. Fă-ți singur!

perdea din benzi PVC
O perdea din benzi PVC montata la Auchan Timisoara - Iulius Mall
perdea fasii PVC
Perdelele din benzi de PVC se folosesc inclusiv la farmacii, imagine de la Catena Satu Mare
perdea industriala pvc pentru sudura
perdea industriala din benzi PVC ecran de protecție pentru sudură

Perdele industriale din PVC, avantaje și economii

În primul rând, puteți crea zone de lucru speciale, personalizate cu anumite caracteristici pentru activitatea din unitatea dvs. Ce înseamnă un astfel de spațiu?

  • Cu o perdea industrială de la Dartech L&L puteți realiza o împărțire eficientă a spațiului dvs. Creați zone bine delimitate în care să controlați temperatura, de exemplu. PVC-ul este cunoscut ca un bun material izolant termic.
  • Obțineți economii substanțiale prin partajarea spațiilor. Gândiți-vă că anumite zone nu mai trebuie încălzite pe timpul iernii sau răcite în perioade călduroase.
  • Aranjați spațiile din depozite, creați zone de depozitare bine delimitate.
  • Astfel de perdele industriale nu doar că separă zone productive ci poate introduce un spațiu de tip office în acestea. În fluxul unui proces productiv se simte de multe ori nevoia unei zone de confidențialitate. Un loc pentru analize și discuții între conducători, dispeceri, personal productiv. Sunt zone în care veți observa cum perdelele noastre blochează zgomotul și asigură confortul.
  • Costul unei perdele industriale din benzi PVC este extrem de redus. Cheltuielile de realizare și montaj se ridică la cel mult 10% comparativ cu ridicarea unui zid convențional, construit din cărămidă.
  • Oferiți protecție pentru angajații dvs dar și pentru protecția mediului înconjurător. O perdea din benzi de PVC protejează împotriva majorității substanțelor chimice, a prafului și pulberilor în suspensie.
  • Accesul în zone delimitate cu perdele din benzi din PVC este ușor pentru orice tip de trafic. Puteți trece cu cărucioare sau electrocare...

Montaj și service ușor și la prețuri competitive

Dartech L&L a pus la punct un sistem prin care beneficiarul își poate monta singur o perdea industrială. În acest sens suntem prima societate din România care livrează perdele industriale sub formă de kit pentru montaj. Oferim un manual și consultanță care vă vor ghida fiecare pas.

» Uși batante sub formă de kit. Premieră în România

Eventualele deteriorări ale produsului dvs se repară sau se înlocuiesc.

Așadar, o perdea industrială din benzi din PVC este soluția care oferă multe avantaje, având în același timp un mare grad de personalizare.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram