Perdea PVC pentru mașini frigorifice

perdea PVC transparent
Perdea din PVC transparent pentru maşini de transport frigorifice

O perdea din PVC transparent este de multe ori un accesoriu implicit pentru o mașină frigorifică. Cam așa se produc și se livrează cele mai multe dubițe (VAN sau autoutolitare) folosite la transporturile de marfă cu regim controlat. Sunt binecunoscutele mașini care aduc carne, lactate sau înghețată!

Și totuși, chiar dacă sunt dotate de producător cu perdele, regimul de exploatare al acestora este destul de dur. Chiar dacă sunt produse de Mercedes sau de Volvo perdeaua din PVC se poate deteriora. Proprietarii mașinilor frigorifice uneori repară perdelele PVC, alteori le comandă direct de la furnizor.

perdea frigorifice din PVC transparent
Perdea din benzi de PVC realizata pentru o Duba Mercedes Sprinter friforigic

Noi, cei de la Dartech L&L Timișoara, vă oferim o soluție de compromis. Vedeți ce am făcut la un Mercedes Sprinter pentru transport frigorific. Observați că perdeaua PVC făcută de noi parcă a fost acolo dintotdeauna. Și cu siguranță vă costă mai puțin decât dacă ați cumpăra una originală direct de la Mercedes. Priviți și analizați!

Mașinile pentru transporturi de marfă în regim de temperatură controlat sunt în general scumpe. Merită să le întrețineți și sub aspectul foliei, perdelei sau prelatei din PVC.

perdea PVC transparent
De asemenea, executăm perdele din PVC transparent şi pentru spaţii de producţie

Reparații la perdele din PVC, producție personalizată

Vă prezentăm mai jos câteva fotografii care dovedesc abilitatea noastră de a produce perdele din PVC adaptate și personalizate pentru diverse tipuri de mașini. Clienți diferiți cu cerințe specifice au găsit întotdeauna la noi ceea ce în altă parte nu s-a putut obține.

perdea din PVC benzi pentru masina frigorifica
perdea din PVC benzi pentru masina frigorifica
perdea benzi PVC
perdea din PVC benzi pentru masina frigorifica

Dartech L&L vine în întâmpinarea clienților săi cu diverse tipuri de PVC destinat spațiilor frigorifice din mijloacele de transport. Mai mult, la punctul nostru de producție din Moșnița Nouă veți putea comanda și perdele din PVC transparent fâșii (benzi) pentru magazine sau spații de producție/prelucrare produse alimentare.

Abatoarele și fabricile de procesare a cărnii sunt clienții noștri cei mai fideli. O perdea din PVC asigură termoizolarea și reduce substanțial traficul microbian.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram