Prelată camion, bărci, motostivuitoare, utilaje agricole

Prelate pentru camioane și TIR-uri pentru aproape orice tip de comandă, oferite de către Dartech L&L din Timișoara. Furnizăm prelate din materiale PVC de cea mai bună calitate, obținute de la producătorii noștri agreați, firme cu renume în domeniul PVC-ului și care beneficiază de o foarte mare încredere.

Prelate auto camioane TIR și remorcă

Prelatele pentru auto camioane, TIR-uri sau remorci sunt realizate din materiale PVC de înaltă calitate. Ele oferă o rezistență mare la tracțiune și vă dau certitudinea că la viteze mari de transport nu se vor rupe.

Produsele noastre sunt realizate din role de folie PVC cu lățimea de 250-300 cm. Sunt lipite prin procedeul de termosudură de către angajații Dartech și corespund în totalitate pretențiilor unui transport de mărfuri. (Mai multe despre termosudură)

Prelatele PVC au grosimea de la 0,5 mm la 0.75 mm și greutatea specifică între 600 și 900 grame pe metrul pătrat.

Detalii despre caracteristicile tehnice de bază ale materialelor cu care confecționăm o prelată pot fi găsite în pagina cu tipuri de materiale din PVC. Iar cine doreşte informaţii suplimentare, oferite de Sauleda ai cărui distribuitori suntem, poate face download după documentaţia în format PDF.

Executăm de asemenea și:

Accesorii și culori, service

Nu ne mărginim în a oferi clienților noștri doar niște prelate funcționale, care să reziste la transporturi cu viteze de peste 100 km/h. Produsele noastre sunt executate în culorile pe care clienții le doresc. Vezi mostre de culori ale foliei PVC.

O prelată pentru camion comandată la Dartech L&L va fi întotdeauna dotată cu cele mai bune accesorii, respectiv capse, bride, chingă și cablu vamal. Astfel orice camion de transport marfă, orice TIR echipat cu o prelată PVC furnizată de noi va putea să intre fără grijă în vamă, va putea să ruleze la vitezele obișnuite pe autostradă.

Orice pe lumea aceasta este supus îmbătrânirii, degradării, accidentelor, iar o prelată de camion nu ar putea face excepție. În cazul nefericit al deteriorării echipa noastră de la Dartech L&L oferă reparații la prelate PVC executate de noi sau de către firme generice.

Garanții și calitate

Poate că nu facem cele mai mari prelate pentru camioane dar le facem cu siguranță pentru camioanele TIR care sunt în posesia firmelor de transport din România. Prelatele noastre au următoarele calități:

  • Prețuri corecte;
  • Materiale PVC de calitate garantată;
  • Executate în timp rezonabil;
  • Oferim service și garanție.

Așadar, vă așteptăm să ne contactați. Sunați-ne, cereți-ne o ofertă și veți putea comanda o prelată pentru camion.TIR sau orice alt utilaj care să corespundă exigențelor dvs.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram