Protectie cu PVC - cuvântul de ordine la Dartech

Dartech Timișoara oferă și execută lucrări din PVC. Acoperim o gamă întreagă de soluții, practic avem tangență cu majoritatea domeniilor de interes. Mai jos, o expunere de imagini reprezentative.

PVC protectie la sudura
PVC anti radiatii UV

Oferim paravane de protecție a ochilor împotriva radiațiilor de la sudură. Executăm panouri mobile dar și pentru crearea unor zone de protecție. Ușoare și eficiente.

Protejează ochii celorlalți angajați. Utile și pentru lucrări temporare.

» Perdea protecție UV de la sudură

perdea PVC
perdea benzi PVC

Perdele din benzi PVC transparent de separare față de spațiul exterior. Mai utile și mai ieftine decât construirea unor uși clasice.

» Perdele PVC montate la hală industrială

Practic nu există hală de producție fără o perdea din PVC sau o ușă batantă.

Acoperim toate nevoile dvs în ceea ce privește acest aspect. Perdelele noastre din PVC sunt rezistente și ușor de întreținut.

perdea industriala
hala de productie
protectie cu covor din cauciuc

Oferim covoare din cauciuc conforme cu prevederile NTS. Produsele noastre asigură protecție la electrocutare și antivibrații.

De asemenea, un covor din cauciuc de la Dartech asigură protecție împotriva alunecării. Au proprietăți puternic antiderapante, atât în compoziția materialului cât și datorită texturii acestuia. Mai multe tipuri de covoare din cauciuc.

usa PVC aluminiu

Protecția spațiilor dvs o puytem realiza și prin usi batante din PVC, PE sau cu foaie de aluminiu. Obțineți avantaje deosebite prin utilizarea ușilor de la Dartech Timisoara. Mai multe detalii despre uși executate de Dartech

Materiale din PVC si prelata furnizate de Sauleda

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram