PVC-ul va fi mereu, lumea nu se schimbă atât de mult!...

Se spune că lumea se va schimba după pandemie! Posibil, dar cum!? Aceasta nimeni nu mai știe. Vor dispărea caserolele cu pulpe de pui de la Auchan, acelea învelite într-o folie subțire de PVC transparent? Ne îndoim. Oricum va fi lumea post-coronavirus, cu siguranță că PVC-ul nu o să dispară cu una cu două… asta ar fi culmea!

Mai o prelată, mai o termosudură...

Noi nu ne-am schimbat, suntem mereu aceiași. Lucrăm. De exemplu, mai jos aveți imagini cu un Mercedes Sprinter. I-am făcut o prelată din PVC. Bine, are o formă mai puțin ciudată din cauza obloanelor. Fiind un Mercedes care basculează este firesc să apară oarecum deosebit. Acest lucru nu este însă o problemă. Important este să ducă marfă și să n-o ude ploaia.Prelatele din PVC montate la camionete, camioane sau chiar mașini care basculează nu sunt niște mofturi. Ele deservesc niște afaceri, mai mici sau mai mari, asigură niște locuri de muncă, fac niște servicii, nouă sau dvs. Proprietarul unei mașini care are o prelată își va găsi mai ușor comenzi. Simplu, marfa transportată va fi ferită de intemperii și de privirile indiscrete.

ˇIar în caz că aveți incidente – vi se agață prelata și vi se rupe, atingeți o poartă și o sfâșiați sau cine știe ce întâmplare neplăcută – noi le putem și repara. Executăm și operații de sudură-lipire.

» Mai multe informații despre lipirea-repararea prelatelor

Sârbii, harnici ca întotdeauna, perdele din fâșii PVC

Și ziceam de schimbare dar e clar că PVC-ul nu o să dispară. Păi, dacă n-ați observat, în jurul nostru sunt parcă mai multe lumi. De exemplu, uitați-vă la sârbi, ei erau mereu un reper pentru noi, mai bine zis pentru părinții noștri. Ei, sârbii, nici acum, în vreme de pandemie nu se dezmint. Continuă să lucreze, conștienți de faptul că timpul nu s-a oprit în loc.

Mai jos aveți imagini cu una din ultimele lucrări ale partenerilor noștri din Serbia. Este vorba de o perdea din fâșii din PVC transparent montată într-un spațiu industrial. După cum se vede și în imagini, aceasta izolează și împarte hala de producție în zone distincte.După cum vă spuneam și în alte materiale de pe site-ul nostru, perdelele din PVC transparent, din fâșii sau foi întregi, cunosc o utilizare din ce în ce mai mare. Așa cum spuneam în urmă cu câteva săptămâni, Trăim în epoca PVC-ului, transparent sau colorat, dar sigur!

Vă invităm de asemenea să (re)vedeți o parte din fotografiile noastre din galeriile cu portofolii de lucrări:

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram