Anti-Coronavirus; fețe de masă pentru HoReCa

Dartech L&L din Timișoara a oferit Pensiunii Casa Margo din 2 Mai/Constanța un set de fețe de masă din PVC transparent. Acestea o vor ajuta să-și întâmpine oaspeții la cerințele actuale de menținere a igienei. Pensiunea Casa Margo este așadar pregătită pentru viitorii săi oaspeți.

Mai mult, aceste fețe de masă au calități de rezistență desosebite, nu-și vor altera proprietățile de-a lungul timpului. Vizitați Casa Margo și vă veți simți bine. Cu siguranță, când veți lua masa veți observa produsele noastre. Ele vă apără de contaminarea cu Covid-19.

folie PVC transparenta pentru protectie
folie de PVC transparent la Casa Margo

Producem și comercializăm fețe de masă din PVC transparent care corespund cerințelor de protecție anti-Covid 19. Sunt confecționate din materialul cunoscut și sub numele de folie cristal. Proprietarii de pensiuni și restaurante, respectiv cei din sectorul horeca apreciază aceste fețe de masă deoarece sunt eficiente.

Se poate realiza dezinfecția rapid și fără a afecta aspectul estetic al aranjamentului. Cât de des va trebui să efectuați curățarea și dezinfecția aceasta depinde de măsurile impuse de autorități, în momentul în care decid relaxarea măsurilor de siguranță.

→ Vezi și Folie cristal pentru protecție peste masă și blaturi de masă

Pregătirea și derularea sezonului estival vor impune, cu siguranță, măsuri de siguranță referitoare la igiena meselor din restaurant. Este de la sine înțeles că dezinfectarea unei fețe de masă din material textil nu se va putea face cu o frecvență foarte mare. În schimb, protecția ei cu o folie din PVC transparent este deja o soluție acceptată.

Detalii fețe de masă PVC transparent

Foliile de protecție pentru mesele din restaurant sau de pe terasă oferite de Dartech au caracteristici principale:

 • realizate din PVC transparent;
 • grosime de 1-3 mm;
 • oferă protecție UV, ceea ce înseamnă că pot fi expuse razelor solare și nu se vor „mătui”, aceasta înseamnă că nu-și vor pierde strălucirea și vor avea aceleași calități de-a lungul timpului. (Au o ușoară tentă albastră.)
 • desigur că în funcție de preferințe putem livra și folie PVC cu variațiuni față de cele expuse mai sus.
folie PVC transparent
folia din PVC transparent se curăță ușor și oferă protecție blatului împotriva dezinfectantului

Protecție pentru lenjerie, scaune, saltele

De asemenea, oferim folie de protecție pentru lenjerie, saltele, paturi, scaune care se află în exploatare la hoteluri sau pensiuni. Utilizarea lor este însă mult mai vastă, cu puțină imaginație pot fi folosite pentru utilizarea în showrooom-uri. Saloanele de cosmetică-frizerie, chiar și cabinetele medicale de uz general sau specializate.

folie protectie din PVC pentru showroom
folie de protectie pentru showroom, horeca, cabinete...

Cui se adresează oferta

Fețele de masă din folie de PVC transparent au ca principali beneficiari proprietarii și managerii din sistemul de locații horeca. O folie transparentă va proteja masa și fața de masă propriu-zisă. Sunt utile pentru:

 • pensiuni și hoteluri cu bucătărie, sală de mese sau restaurant;
 • terase stradale individuale;
 • magazine și showroom-uri;
 • cabinete medicale;
 • firme de prelucrare alimente, birouri, magazine;
 • persoane particulare.

Prețuri folie PVC transparent

Prețurile sunt variabile, în funcție de cantitate și caracteristici. O idee despre prețuri, despre cât de convenabile sunt o puteți avea din magazinul nostru online.

Comenzi, transport, livrare, termene

Acceptăm plata cu cardul. Despre felul în care puteți efectua comenzi, politica de livrare și retur puteți afla mai multe din pagina noastră special dedicată acestui scop. Vezi comenzi online.

În principiu, vă rugăm să rețineți:

 • Efectuăm transport în toată țara prin intermediul serviciului de curierat.
 • În funcție de cantitate oferim discounturi.
 • Valoarea și distanța pot influența de asemenea cheltuielile de transport.

Vă așteptăm, accesați pagina noastră de contact!

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram