Puiu Banateanul s-a închis cu PVC transparent

Firmele din industria horeca redescoperă folia din PVC transparent. Dovadă stă interesul crescut al acestora pentru a-și spori calitatea serviciilor oferite. Vă demonstrăm cu un exemplu care sugerează cât de important este PVC-ul transparent în ceea ce privește dezvoltarea capacităților comerciale. Și nu numai.

Dartech L&L a finalizat de curând cîteva lucrări de reamenajare a spațiului la binecunoscuta terasă „La Puiu Bănățeanul” de lângă Timișoara. Închiderea spațiilor cu folie cristal (denumirea comercială pentru folia de PVC transparent) este menită să extindă durata de funcționare a terasei. Astfel, la terasa închisă cu folie PVC transparent de către Dartech se va putea servi până în toamnă târziu.

inchidere terasa folie cristal
Vedere de ansamblu a lucrarii; inchiderea terasei cu folie cristal

De asemenea, dacă temperatura de afară nu este chiar foarte plăcută, consumatorii nu vor fi expuși frigului. Aceasta deoarece PVC-ul este recunoscut ca fiind un material care are excelente proprietăți de izolare termică.

Cu alte cuvinte, la terasa Puiu Bănățeanul, veți putea merge de acum încolo chiar dacă e mai rece afară. Aceasta pentru că foia de PVC transparent vă protejează atât împotriva curenților de aer reci cât și a eventualilor stropi de ploaie.

De asemenea, oricine va vizita centrul Timișoarei va observa că folia de PVC transparent face deja parte din dotarea teraselor. Protejează clienții inclusiv împotriva traficului microbian.

aspect din timpul inchiderii terasei cu PVC transparent

PVC-ul este recunoscut pe plan mondial pentru rezistența sa

Proprietățile foliei de PVC sunt de multă vreme demonstrate pe plan mondial. Este denumit de către comercianți „transparent tarpaulin” sau „clear tarpaulin”. Dar nu este decât folia de PVC comercializată de noi. În condiții aproximativ identice de ambalare.

Folia cristal o veți găsi întrebuințată într-o gamă largă de aplicații. De la închiderea teraselor, așa cum ați văzut mai sus, la ultima noastră lucrare, și până la închiderea de foișoare și balcoane. Apoi, o terasă-restaurant are și o bucătărie, probabil o cameră frigorifică. Ambele au nevoie de perdele care să asigure păstrarea temperaturii cu regim controlat.

Dartech Timișoara mai execută pentru dvs și perdele pentru spațiile frigorifice convenționale. Vitrine, camere, uși de acces, perdele obișnuite din benzi transparente.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram