PVC-ul transparent și anul protecției anti-covid

Sfârșim un an în care protecția prin soluții cu PVC transparent a cunoscut o creștere constantă. Pandemia ne-a schimbat viețile tuturor, ne-a făcut să regăsim metode și practici vechi, să descoperim altele noi. În industria alimentară s-au implementat și mai multe tehnici de protecție. Comerțul a cunoscut și el instrumente pe care, cu câțiva ani înainte, cu greu ne gândeam că ar fi posibil să le folosim. Cine s-ar fi gândit că în marile supermarketuri vom fi separați de vânzători prin panouri din PVC transparent?

Perdeaua din PVC și folia cristal în luptă cu Covid-19

Cine s-ar fi gândit că măștile din plastic transparent vor deveni un accesoriu la concurență cu măștile textile!? Și totuși, acest lucru s-a întâmplat.

Previziuni de folosire a foliei cristal

În altă ordine de idei, se pare că vom coexista cu virusul încă mulți ani de-acum înainte. Și totuși, din punctul nostru de vedere, ce pare că va lua un avânt deosebit? Așa cum ne-a demonstrat-o ultimul an, oamenii se vor retrage în propriile locuințe, își vor amenaja casele și grădinile folosind închiderea lor cu folie cristal. De ce? Pentru că dacă tot sunt restricții și trebuie să stăm acasă atunci să avem confort. Iar folia cristal nu pare ci chiar este soluția ideală de închidere a teraselor, a balcoanelor, a foișoarelor.

Lucrări executate de Dartech pentru închiderea teraselor

În fapt, folia cristal - care nu este decât un PVC transparent moale - a început să domine și industria de ambalaje pentru alimente. Dovada? Ați mai văzut vreun supermarket unde caserolele să nu fie acoperite cu o folie subțire de protecție? Da, este unul din tipurile de folie cristal.

În altă ordine de idei, credeți că mai există magazin alimentar fără cel puțin o vitrină frigorifică? Un magazin fără o perdea din PVC? Ați văzut așa ceva? Probabil că nu. Iar dacă sunteți unul dintre cei interesați de astfel de produse, vă putem face oferte foarte bune.

Vitrina frigorifica - perdea din PVC transparent

Localurile vor avea o altă față. Divertismentul va fi protejat

Unul dintre cele mai importante aspecte se referă la așa-zisa industrie de eveniment sau combinație cu serviciile horeca. Timișoara și localurile din apropiere sunt unul din exemplele cele mai elocvente în acest sens. Astfel, terasele de vară nu mai sunt exclusiv dedicate acestui tip de horeca. Datorită protecției termice oferite de materialul de PVC, ele pot fi folosite până târziu în toamnă.

Nunțile și botezurile nu vor mai putea fi limitate decât de eventualele restricții sau de perioadele de post.

Puiu Bănățeanul s-a închis cu folie cristal

Avantajele foliei PVC trasnparent:

  • izolator termic, avem materiale de calități care acoperă cele mai diferite utilizări, de la -20 grade Celsius la 50 de grade cu plus;
  • reduce traficul microbian, astfel că dacă puneți o perdea de izolare la intrarea într-un adăpost pentru animale, acestea vor fi protejate împotriva bolilor;
  • prețuri accesibile și economice, respectiv cu o perdea din PVC transparent veți obține rezultate cel puțin la fel de bune în comparație cu o ușă în stil clasic, cu tâmplărie din metal sau plastic;
  • service facil și constant, puteți executa chiar dvs.

Profitați de disponibilitatea noastră și accesați pagina de contact sau intrați în magazinul nostru online Dartech.ro unde veți găsi oferte și soluții pentru cele mai multe dintre necesitățile dvs în acest domeniu.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram