Sfaturi la închiderea de terase cu folie PVC

Într-un articol anterior vă prezentam o soluție ieftină, ușoară și perfect valabilă de creștere a suprafeței construite la un imobil. Revenim la această idee accentuând câteva aspecte ale acestui tip de lucrări. Credem că sunt de interes și dorim să vi le subliniem. Spuneam că folia din PVC transparent folosită la închideri de terase este una dintre cele mai moderne soluții de extindere a spațiului.

Or, dacă faceți un calcul simplu, veți constata că transformarea unei terase exterioare într-un spațiu interior de luat ceaiul sau o sufragerie de vară va fi extrem de reducă ca și costuri.


Aspecte din timpul montajului la o închidere de terasă. Se observă avantajele PVC-ului transparent. Reduce curenții de aer, este izolant termic, fonic, manipulare ușoară...


Gândiți în ansamblu proiectele cu PVC 

Vă recomandăm ca să vă gândiți la închiderea terasei încă din faza de proiectare a casei. Pentru că dacă plecați din start cu această idee, o să vă vină foarte ușor să vă faceți amenajarea exterioară a spațiului. Gândiți-vă ce mult ajutor ați da arhitectului spunându-i că ați vrea în fața casei o terasă care poate fi descoperită în timpul verii, acoperită toamna. Sau care se poate transforma după nevoile dvs. Așa cum observați în materialul video.

Transformarea unei terase într-un spațiu acoperit poate prelungi timpul de folosire al acestuia până toamna târziu. Vă explicam despre proprietățile termoizolante ale foliei cristal, respectiv a foliei PVC transparent.

Respectați ordinea firească a lucrărilor

O altă ideea este aceea că dacă v-ați hotărât să vă închideți terasa, ar fi bine să plantați arbuștii ornamentali după ce ați realizat adaptarea spațiului. Același lucru este valabil și pentru flori sau alte elemente decorative. Aceasta pentru că orice firmă v-ar realiza închiderea terasei, ea lucrează cu oameni și aceștia sunt supuși greșelii. Sau o simplă neatenție în timpul montajului poate răni sau distruge un arbust tuia ornamental.

Comunicați din timp cu firma prestatoare a lucrării. Desigur,ne dorim să ne alegeți pe noi, vă putem prezenta un portofoliu de lucrări. Ideea de comunicare urmărește însă altceva, respectiv aceea de a se asigura din timp toate materialele.

În general, folia din PVC transparent folosită la închiderea unei terase face parte dintr-un accesoriu al imobilului. Cu alte cuvinte, arhitectul dvs va face casa după gustul dvs și nu ca să se potrivească PVC-ului folosit la terasă. Acesta din urmă se va plia pe aspectul general al casei și nu invers. Pe scurt, întâi proiectul, apoi construcția și la sfârșit elementele de decor. Nu invers.

Întreținerea foliei din PVC

Nu neglijați întreținerea folie PVC. În cazul tersaselor, dacă nu întrețineți corect folia, rezultatul va fi acela că materiaul se va degrada. Își va pierde din strălucire, va avea un aspect neglijent, suprafața va fi zgâriată.

Întreținerea este simplă și nu trebuie să vă sperie. Folosiți apă cu săpun și cârpe moi. Evitați materiale de curățare cu agenți chimici (diluant, benzină) sau curățarea cu sisteme care au efect abraziv, gen praf de curățat. Nu veți face decât să le distrugeți.

O cârpă uscată, chiar dacă este moale, nui vă va fi nici ea de foarte mare folos. Aceasta va contribui la eșectrizarea foliei din PVC și prin urmare se va depune mai mult praf….

Altfel, pentru orice detalii vă stăm la dispoziție.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram