Trăim în epoca PVC-ului. Transparent sau colorat dar sigur

PVC-ul ne domină viața, indiferent că acceptăm sau nu. Vrem sau nu, el ne protejează. Vedeți o imagine cu lucrare realizată la UPU Turda. Așadar, în plină perioadă de pandemie, izolarea realizată cu acest material transparent ne poate salva viața. Și chiar o face.

Folosirea materialului este așadar o condiție obligatorie pentru a ne proteja viața, pentru a avea un cotidian cât mai confortabil.

PVC transparent UPU Turda
PVC-ul transparent în lupta cu pandemia Covid. Imagine de la UPU Turda

PVC-ul transparent a ajuns la cofetari

Până acum torturile erau prinse în forme clasice, din metal inoxidabil. Apoi, au prins avânt formele din silicon. Și, de ce nu, iată că torturile și prăjiturile maeștrilor cofetari pot fi făcute și din PVC transparent.

forma tort din PVC
Formă de tort din PVC transparent

Să recunoaștem, deja este o idee. Poate nu neapărat de producție de masă, dar sugerează câteva idei de bază.

  • Este absolut sigur din punct de vedere alimentar. Cum altfel dacă acesta se folosește inclusiv la împachetarea alimentelor!?
  • Materialul este maleabil. Poate lua forma pe care o dorim. Desigur, ne trebuie puțină îndemânare și fantezie…
  • Folia transparentă este adaptabilă. Adică de la perdele pentru separarea spațiilor de lucru la forme pentru cofetărie, asta înseamnă universalitate.

Este sigur și puternic

PVC transparent
PVC transparent, sigur la orice înălțiume

Una din imaginile reprezentative este cea din ChemicalSafetyFacts.org. Este o imagine sugestivă care ne demonstrează de fapt forța acestui material. Nu este neapărat genul de lucrări executate de Dartech L&L dar veți înțelege că PVC-ul este sub toate formele sale este prezent în viața noastră.

Ne sporește confortul și siguranța

Aveți cumva îndoieli în ceea ce privește sporul de confort? Siguranța și utilitatea? Vă prezentăm mai jos o serie de imagini care vă dovedesc contrariul. Veți observa desigur că o perdea transparentă ne poate face viața mai ușoară inclusiv animalelor noastre. Că sunt de companie sau de pază și protecție, merită și acestea o viață cât mai ușoară.

Așadar, alte câteva imagini cu lucrări din PVC.

inchideri terase cu PVC
Orice spatiu poate fi recâștigat printr-o inchidere cu o perdea transparentă...

perdea PVC
Custi cu perdele din PVC oferă izolare termică și protecție pentru animalele noastre preferate.

perdea PVC transparent
Perdea din PVC la intrarea într-un spațiu de producție

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram