Uși din PVC pentru spații de producție moderne

Nu există spațiu de producție fără uși batante sau fără perdele din fâșii (benzi) PVC! Adică exact genul de produse pe care le executăm și le comercializăm și noi. Putem spune, fără exagerare, că orice companie ar trebui să ne aibă în agendă. Orice firmă caută și cumpără uși.

Produsele (ca ale) noastre se regăsesc peste tot! Nu doar la spațiile productive ci și la cele de logistică sau diferite tipuri de depozite. Peste tot există cel puțin o ușă din PVC, o ușă batantă, o perdea din PVC!

Spațiile comerciale și magazinele alimentare au (aproape) toate câte un spațiu frigorific. Noi vă oferim ușa de acces. Are un rol important în procesul de menținere a temperaturii. Mai jos vedeți detaliile unei planșe care explică utilizarea ușilor batante sau din benzi de PVC în sfera productivă. Este cel mai bun mijloc de expresie.

usi pvc si perdea pvc transparent
usa din PVC si perdea PVC transparent pentru spatii productie

Burduf de etanșare

Marile depozite, marile centre comerciale, marile sau mai micile infrastructuri de logistică ar fi complet inutile fără rampele de acces. Rampele de egalizare asigură compatibilitatea diverselor mijloace de transport cu sistemele de descărcare. Și absolut toate ar fi extrem de greu de folosit dacă nu ar avea uși! Logic. Și nici ușile nu mai sunt suficiente. Burduful de etanșare este piesa care crește rentabilitatea oricărei structuri de acest tip.

burduf de etansare
Burduf de etanșare

Dartech L&L Timișoara execută montajul și service-ul burdufului de etanșare pentru rampele de egalizare-descărcare.

Mai multe informații despre burdufurile de etanșare, montaj și reparații

Uși batante, uși din benzi PVC

Planșa de mai sus oferă o imagine de ansamblu asupra utilității ușilor din PVC. Fie că sunt din fâșii PVC transparente (sau translucide) sau batante de genul swing door, acestea sunt indispensabile. Producem și montăm uși pentru accesul într-o hală de producție, într-un spațiu de depozitare sau într-o incintă cu regim de temperatură controlată.

usa PVC
Usi din PVC

Dartech L&L Timișoara vă oferă uși tehnice:

Uși pentru spațiile frigorifice (regim de temperatură controlată)

Planșa de mai sus, care reprezintă un sistem de producție idealizat, include și un refrigerator. Dartech L&L are la activ suficiente lucrări și suficientă experiență pentru a se angrena în diverse genuri de lucrări. De la camioane frigorifice la camere sau vitrine frigorifice avem capacitatea și experiența de a oferta și executa comenzi.

→ Vezi și Perdeaua PVC în aplicații pentru spații frigorifice

perdea benzi PVC

Uși pentru protecția împotriva prafului și/sau trafic microbian

Actualul context al protecției angajaților împotriva pandemiei cu coronavirus scoate și mai mult în evidență avantajele produselor noastre. Ușile împotriva prafului pot fi de la perdele simple din fâșii din PVC și până la un kit de montaj pe care să-l instalați chiar dvs. Să reduceți astfel costurile.

Pereți despărțitori pentru separarea spațiilor de producție

La fel ca în exemplul de mai sus, după cum se vede și în planșa pe care o discutăm, putem să asigurăm protecția angajaților dvs. Panourile de separare a spațiilor de producție au o construcție aemnătoare cu ecranele de protecție la sudură.

→ Vezi Panouri de protecție Coronavirus

Produsele Dartech Timișoara sunt în general personalizabile pentru fiecare client. Unul din principiile noastre este de a face după nevoi și preferințe. Nu ne plac în mod deosebit lucrările standardizate.

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram