Viața revine la normal. Audi, Lidl și prietenii necuvântători

Perdelele din benzi de PVC transparent au avantaje indiscutabile pentru protecție în circuitul productiv sau comercial. Atât personalul cât și produsele cu care intră acesta în contact sunt protejate într-o foarte mare măsură.

Dartech L&L având punct de lucru lângă Timișoara a efectuat în acest sens câteva lucrări de montaj perdele din benzi din PVC transparent. Vă prezentăm mai jos câteva aspecte de la supermarketul Lidl din Moșnița.

perdele PVC transparent montate la Lidl
Perdele din benzi PVC transparent montate la Lidl Moșnița Nouă
perdea din benzi de PVC transparent
Perdele din PVC transparent montate la Lidl Moșnița Nouă

Știți desigur din pagina „Perdele industriale din PVC; avantaje și utilizare” că firma Continental este unul dintre clienții noștri. Însă, mai departe, vrem însă să vă arătăm că aplicațiile PVC-ului transparent, indiferent că este vorba de placă sau rolă sau benzi, se folosesc în toată industria automotive.

Audi repornește producția și se ajută de PVC transparent

Audi a anunțat în urmă cu câteva zile că va reporni treptat producția de automobile la fabricile sale din Europa. Însă, conform comunicatului de presă, muncitorii vor trebui să respecte câteva reguli. Acestea sunt necesare pentru prevenirea contaminării prin asigurarea respectării distanțării sociale.

perdele PVC transparent montate între lucrătorii de la Audi
Audi va reporni producția dar va avea perdele din benzi din PVC intre lucratori

Astfel, angajații vor fi separați într ei prin folii din PVC transparent atunci când lucrează împreună. La fel, pentru momentele în care diferitele echipe lucrează concomitent la linia de asamblare.

pedele PVC translucid roșu
Pentru a se evidenția distanțarea socială Audi va minta perdele din PVC translucid de culoare roșie

Pentru a fi și mai evidente măsurile de distanțare socială, între diverși lucrători vor fi plantate panouri din PVC translucid de culoare roșie.

Perdele din PVC pentru animale

Pandemia încă nu a trecut. Vă invităm însă să nu uitați de prietenii dvs necuvântători. Respectiv de cei mai buni prieteni ai omului, câinii. Protejați-i, și concomitent și pe dvs., printr-o folie protectoare plasată la intrarea în cușcă. Este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poate face omul față de aceste animale devotate.

perdea din benzi de pvc transparent pentru cusca de caine
perdea pentru cusca de cvaine

Încheiem prin a vă reaminti că Dartech vă oferă perdele din fâșii PVC transparent inclusiv pentru grajduri. Animalele de la fermă au și ele dreptul la o protecție eficientă, iar asigurându-le lor sănătatea o asigurăm și pe a noastră.

Fotografiile ne-au fost puse la dispoziție de către Audi Media Center

Mentenanța web asigurată de Allfix.ro
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram